Rolls-Royce, ediție Black Badge Cullinan!

0
475
Rolls-Royce Cullinan (Ediție Black Badge)

Rolls-Royce a livrat una dintre cele mai recente creații ale departamentului Bespoke, clienții fiind doi pasionați de mașini și curse de anduranță: Ben & Christine Sloss. Noul Black Badge Cullinan a fost finisat într-un ton de culoare unic – denumit Pikes Peak Blue – nuanța fiind realizată Rolls-Royce Bespoke Collective după specificația personală a clienților. Numele nuanței reprezintă un omagiu adus legendarului deal din Colorado, locul unde cei doi își petrec o parte din activitatea lor profesională.

Rolls-Royce Black Badge Cullinan (detaliu general)ben–christine-sloss

Exteriorul autovehiculului este combinat cu strălucirea vie a culorii Forge Yellow, aceasta fiind prezentă atât pe linia exterioară – pictată manual de specialiștii mărcii britanice – cât și pe centrul roții sau etriere, combinația de culori amintind de steagul provinciei Modena (o provincie din Italia), imprimată pe mașinile de curse ale cuplului. Practic, varianta Rolls-Royce Black Badge vină să scoatăî în evidență latura întunecată și, totodată, sportiv a unui model Cullinan.

Mai multe știri auto AICI

Pentru a sublinia performanțele mașinii, iconicul Spirit of Ecstasy este sculptat în fibră de carbon. De asemenea, la deschiderea ușilor din față se observă imprimarea logo-ului Black Badge, precum și numele – pe fiecare latură a vehicului – celor doi proprietari: Benjamin și Christine. În interior, scaunele sunt lucrate manual din piele bleumarin și cusături cu accente și monograme în tomul de culoare Forge Yellow; contraste din fucsi sunt poziționate în zona ușilor și chiar pe fața ceasului din metal polișat.

Rolls-Royce Black Badge Cullinan (Detaliu Interior)

Și fiindcă vorbim de personalziare, trebuie să amintesc și faptul că ceasul a fost personalizat, acesta fiind realizat cu un cadru din oțel inoxidabil polișat, tonul de culoare fiind albastru, maro și Forge Yellow. Logo-ul Sloss este prezent și el la bordul mașinii, acesta fiind creat de Christine (un fost designer de pantofi). Vehiculul vine să completeze Bespoke Dawn Black Badge – create special pentru Benjamin Sloss în 2018 – schema de culori fiind inversată în cazul modelului Cullinan. Detalii Rolls-Royce AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.