• Mercedes-AMG a lansat o colecție de modă cu Sacai

  Constructorul german Mercedes-AMG au lansat prima colecție-capsulă, linia vestimentară celebrând unicitatea și  originalitatea prezente în AND-ul celor două mărci. Sunt ținute care au ca sursă de inspirație performanțele adânc înrădăcinate în caracteristici contrastante, dar complementare.

  Read More

 • Boss aprofundează poveștile inspiraționale

  Când motto-ul #BeYourOwnBOSS a fost prezentat prima dată de BOSS, numeroasele povești din spatele ideii au ieșit la suprafață. Dezvoltat în cursul anului 2022, conceptul a fost completat ulterior de sloganul “BOSSes aren’t born. They’re made”.

  Read More

 • Trench-ul, trei idei pentru această toamnă

  De pe câmpul de luptă până în garderoba masculină, trench-ul și-a păstrat locul în stilul de modă tipic britanic. Îndrăgit de artiști precum Humphrey Bogart sau David Bowie, trench-ul a fost mult timp semnul bărbatului bine îmbrăcat.

  Read More

 • Petru & Claymoor, eleganța pantofilor bespoke

  Construcția unui pantof bespoke “necesită ore întregi de manufacturare”, după cum ne menționează proprietarii mărcii Petru & Claymoor. În functie modelul ales, o pereche de pantofi realizați manual sunt imediat sesizați în ținuta unui bărbat elegant.

  Read More

 • Edward Sexton, un simbol al stilului masculin

  Suntem în anul 1969, moment când Tommy Nutter și Edward Sexton deschideau magazinul Nutters pe celebra stradă Savile Row. Perioadă simbolică, dacă ținem cont că era prima companie nou înființată pe această stradă în ultima sută de ani.

  Read More

 • Paris Fashion Week, colecțiile sezonului SS24

  Desfășurat la finalul lunii iunie, Paris Fashion Week s-a încheiat cu nuanțe puternice de creativitate, întruchipate în trei stiluri diferite. Printre mărcile care au prezentat colecțiile sofisticate pentru sezonul primăvară/vară 2024 s-au numărat Givenchy, Louis Vuitton sau Fendi.

  Read More

 • Despre eleganța vestimentației bespoke

  Ne aflăm într-o perioadă când vestimentația bespoke (aproape) a dispărut, aceasta fiind înlocuită (în mare parte) cu ținute “de-a gata”. Deși pe raftul magazinului veți regăsi multe modele interesante, o ținută personalizată reprezintă un salt elegant în garderoba dumneavaostră.

  Read More

 • Spectacolul de modă se desfășoară în 2023 sub numele Pitti Games

  Pitti “Games”, o (nouă) provocare creativă

  Pitti Games este tema aleasă – pentru ediția din iunie 2023 – de organizatorii celui mai important eveniment dedicat eleganței masculine. Tema se regăsește într-o dimensiune provocatoare, dar creativă, fiind sinonimă cu energia, angajamentul și dorința de a reuși.

  Read More

 • adidas a lansat prima colecție de golf

  Cum sezonul de golf a fost (deja) inaugurat, vin către voi cu noua colecție de pantofi sport a mărcii adidas. La finalul săptămânii, marca de îmbrăcăminte sportivă a prezentat Ultraboost Golf, un pantof special conceput pentru terenul de golf!

  Read More

 • Louis Vuitton, un nou magazin în Viena!

  Dacă Viena este viitoarea destinație de shopping, atunci este bine să știți că Louis Vuitton a inaugurat noul său magazin. Situat într-o clădire istorică din centrul orașului Viena, ce datează din anul 1899, magazinul este unul extrem de spectaculos!

  Read More