• Mercedes-AMG a lansat o colecție de modă cu Sacai

  Constructorul german Mercedes-AMG au lansat prima colecție-capsulă, linia vestimentară celebrând unicitatea și  originalitatea prezente în AND-ul celor două mărci. Sunt ținute care au ca sursă de inspirație performanțele adânc înrădăcinate în caracteristici contrastante, dar complementare.

  Read More

 • Boss aprofundează poveștile inspiraționale

  Când motto-ul #BeYourOwnBOSS a fost prezentat prima dată de BOSS, numeroasele povești din spatele ideii au ieșit la suprafață. Dezvoltat în cursul anului 2022, conceptul a fost completat ulterior de sloganul “BOSSes aren’t born. They’re made”.

  Read More

 • Trench-ul, trei idei pentru această toamnă

  De pe câmpul de luptă până în garderoba masculină, trench-ul și-a păstrat locul în stilul de modă tipic britanic. Îndrăgit de artiști precum Humphrey Bogart sau David Bowie, trench-ul a fost mult timp semnul bărbatului bine îmbrăcat.

  Read More

 • adidas a lansat prima colecție de golf

  Cum sezonul de golf a fost (deja) inaugurat, vin către voi cu noua colecție de pantofi sport a mărcii adidas. La finalul săptămânii, marca de îmbrăcăminte sportivă a prezentat Ultraboost Golf, un pantof special conceput pentru terenul de golf!

  Read More

 • FALKE explorează stilul masculin/feminin!

  Noua colecție FALKE (primăvară – vară 2023) aduce în atenție modificările care estompează în modă liniile dintre stilurile masculin și feminin. Denumită X Gender, colecția se joacă cu trăsăturile distinctive ale modei masculine/feminine, încercând transpunerea lor într-o nouă linie de produse!

  Read More

 • Yves Saint Laurent, campanie NFT!

  Yves Saint Laurent a anunțat la finalul lunii ianuarie o nouă campanie de promovare – Web3 – împărțită în două capitole. Primul capitol oferă acces la beneficii exclusive, în timp ce al doilea urmează o abordare de solidaritate și angajament!

  Read More

 • Nike & Tiffany, colecție de pantofi sport!

  Este oficial: colaborarea dintre marca Nike și bijutierul Tiffany & Co. are ca rezultat o colecție de pantofi sport. La finalul săptămânii trecute, ambele companii au apelat la rețelele sociale pentru a promova această spectaculoasă colaborare!

  Read More

 • Porsche Design, ediție Patrick Dempsey

  După cum probabil știți deja, Patrick Dempsey este unul dintre cei mai apreciați ambasadori ai mărcii Porsche Design. Aflat în această postură din 2021, pilotul lansează în comun cu eticheta germană o colecție dedicată pasionaților de curse auto!

  Read More

 • FALKE explorează elementele naturii!

  Prin noua colecție de sezon, eticheta de modă FALKE explorează noua sensibilitate față de diversitatea elementelor naturii umane. Lansată sub numele Matter & Soul, colecția aferentă sezonului de iarnă 2023 tematizează caracterul intrinsec al obiectelor considerate neînsuflețite!

  Read More

 • Mercedes-Benz, colecție sport cu SK Gaming!

  Performanță, tehnologie modernă și pasiune, sunt trăsături pe care le au în comun sportivii de succes și constructorul Mercedes-Benz. Colecția-capsulă constă în piese care combină cerințele funcționale ale îmbrăcăminții sport zilnice cu stilul vestimentar la modă!

  Read More