Rolls-Royce Ghost a debutat în România!

0
142
Rolls-Royce (New) Ghost

Rolls-Royce Ghost a ajuns în România. Începând cu această săptămână, elita societății românești vor avea ocazia să vadă noul model – în cadrul unor prezentări individuale – la sediul Rolls-Royce Motor Cars Service Bucharest. Menționând această lansare, Michael Schmidt (Directorul Schmidt Premium Cars și al Rolls-Royce Motor Cars Service Bucharest) a spus: “Ne face mare plăcere să începem anul 2021 cu o astfel de prezentare. Cum preocuparea noastră este sănătatea și siguranța invitaților noștri, am organizat întâlniri individuale cu noul Ghost la sediul din București, fiecare dintre acestea fiind o lansare propriu-zisă pe piața din România”.

Rolls-Royce Ghost (detaliu față)

Ghost este perfect prin simplitatea sa, dar conceperea acestui mediu pur a fost una din cele mai mari provocări din istoria mărcii. “Lansarea noului Ghost aduce o mișcare contemporană în lumea luxului”, a comentat Julian Jenkins (Director Regional Europa – Rolls-Royce Motor Cars), acesta adăugând că, “la debutul său global, noul Ghost a devenit simbolul unei noi ere de post-opulență a luxului”. Designerii și mecanicii mărcii au cerut libertatea de a crea o personalitate distinctă pentru noul model Ghost. Ei au avut mână liberă să creeze un produs care să reprezinte luxul autentic, fără constrângerile unei platforme utilizate pentru fabricarea în serie mare a unor automobile mai puțin impresionante.

Rolls-Royce Ghost (planșă bord)

De unde și arhitectura specifică Rolls-Royce, pe structură din aluminiu. Rezervată exclusiv pentru Rolls-Royce, această arhitectură deservește deja modelul reprezentativ Phantom și SUV-ul transformativ al mărcii, Cullinan. Flexibilitatea și scalabilitatea structurii din aluminiu au permis mărcii să se concentreze pe estetica unică și pe cerințele tehnologice pentru noul Ghost, creând astfel un model cu o acustică superioară, o rigiditate ridicată și un dinamism de neegalat în portofoliul de produse Rolls-Royce. Deoarece clienții Ghost au cerut mai mult de la automobilul lor, Rolls-Royce a folosit această arhitectură pentru a răspunde acestor așteptări, introducând tehnologii precum tracțiune integrală și direcție integral

Rolls-Royce Ghost (interior cabină)

Cu o personalitate complet nouă, Ghost reflectă un nou model de apreciere a luxului, definit prin minimalism și puritate, dar cu o bază solidă. În etapa de ideație anterioară schițelor pentru designul noului Ghost, această caracteristică a fost denumită “Post Opulență” – o mișcare definită prin autenticitatea materialelor în loc de o exprimare vizibilă a luxului – mișcare care și-a găsit deja adepții în arhitectură, modă, design de bijuterie sau construcția de bărci. Estetica interioară urmărește aceleași principii minimaliste ca și exteriorul. Detaliile complicate au fost respinse nu doar pentru a crea un refugiu mai relaxant, ci și pentru a aduce a crea un impact mai mare al personalizării complete.

Rolls-Royce Ghost (detaliu spate)

Pentru cei care doresc o limuzină de business cu șofer în timpul săptămânii, care se poate transforma într-un sedan incredibil de dinamic în weekend, răspunsul este Ghost Extended. Un model care are propria identitate în cadrul filosofiei de design minimalist, ce oferă confortul spațiului suplimentar pentru locurile din spate, fără a compromite dinamica la volan. Spațiul suplimentar a fost creat doar prin prelungirea portierelor spate și a caroseriei în jurul ușilor din spate, păstrând liniile automobilului. Jenkins subliniază: ”În pofida provocărilor din ultimele luni, clienții simt că aceste perioade de incertitudine sunt momentul potrivit pentru a investi în produse care beneficiează de valoare de durată”. Detalii AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații – AICI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here