• Petru & Claymoor, eleganța pantofilor bespoke

  Construcția unui pantof bespoke “necesită ore întregi de manufacturare”, după cum ne menționează proprietarii mărcii Petru & Claymoor. În functie modelul ales, o pereche de pantofi realizați manual sunt imediat sesizați în ținuta unui bărbat elegant.

  Read More

 • Edward Sexton, un simbol al stilului masculin

  Suntem în anul 1969, moment când Tommy Nutter și Edward Sexton deschideau magazinul Nutters pe celebra stradă Savile Row. Perioadă simbolică, dacă ținem cont că era prima companie nou înființată pe această stradă în ultima sută de ani.

  Read More

 • Paris Fashion Week, colecțiile sezonului SS24

  Desfășurat la finalul lunii iunie, Paris Fashion Week s-a încheiat cu nuanțe puternice de creativitate, întruchipate în trei stiluri diferite. Printre mărcile care au prezentat colecțiile sofisticate pentru sezonul primăvară/vară 2024 s-au numărat Givenchy, Louis Vuitton sau Fendi.

  Read More

 • Despre eleganța vestimentației bespoke

  Ne aflăm într-o perioadă când vestimentația bespoke (aproape) a dispărut, aceasta fiind înlocuită (în mare parte) cu ținute “de-a gata”. Deși pe raftul magazinului veți regăsi multe modele interesante, o ținută personalizată reprezintă un salt elegant în garderoba dumneavaostră.

  Read More

 • Spectacolul de modă se desfășoară în 2023 sub numele Pitti Games

  Pitti “Games”, o (nouă) provocare creativă

  Pitti Games este tema aleasă – pentru ediția din iunie 2023 – de organizatorii celui mai important eveniment dedicat eleganței masculine. Tema se regăsește într-o dimensiune provocatoare, dar creativă, fiind sinonimă cu energia, angajamentul și dorința de a reuși.

  Read More

 • Louis Vuitton, un nou magazin în Viena!

  Dacă Viena este viitoarea destinație de shopping, atunci este bine să știți că Louis Vuitton a inaugurat noul său magazin. Situat într-o clădire istorică din centrul orașului Viena, ce datează din anul 1899, magazinul este unul extrem de spectaculos!

  Read More

 • COS și Yeboah, colecție Metamorphosis!

  Designer-ul Reece Yeboah și COS au lansat marca YEBOAH printr-o colaborare concretizată într-o colecție realizată în ediție limitată. Denumită Metamorphosis, colecția îmbină limbajul creativ al mărcilor și revine la modelele născute din experiențele de viață ale designer-ului!

  Read More

 • BOSS inovează segmentul ținutelor formale!

  Îmbrăcămintea formală, inclusiv costumul, se regăsește în ADN-ul BOSS și, până de curând, marca a fost sinonimă cu sartorialul. Astăzi, eticheta de modă urmează o abordare a stilului de viață 24/7, jumătate din vânzări regăsindu-se în stilul casual!

  Read More

 • Zegna, colecție din cașmir sustenabil!

  Oasi Cashmere este noua colecție Zegna, o linie sustenabilă menită să reprezinte grija față de mediu și noul business. Piesele vor avea un cod QR care descrie traseul colecției, de la fermă, filare și tricotare, până la boutique-ul mărcii.

  Read More

 • adidas x IVY PARK, colecție colaborativă!

  Marca de echipament sportiv adidas și IVY Park  (etichetă care aparține artistei Beyoncé) au anunțat lansarea colecției colaborative IVYTOPIA. Noua colecție include piese cu aspect distinct și este inspirată de călătoria fiecăruia dintre noi în descoperirea propriei nirvana!

  Read More