Bentley & Breitling, ediție limitată de ceasuri!

0
560
Breitling for Bentley Premier B21 Chronograph Tourbillon 42

Bentley Motors și producătorul de ceasuri Breitling sărbătoresc lansarea Premier B21 Chronograph Tourbillon 42 Bentley Limited Edition – după aproape două decenii de parteneriat – o piesă produsă într-o serie limitată la doar douăzeci și cinci de exemplare. O reinterpretare a ceasurilor de mână originale Breitling Premier din anii 1940, ediția limitată de astăzi nu se lasă mai prejos, Premier B21 Chronograph Tourbillon 42 Bentley Limited Edition oferind pasionaților un design unic, dar clasic.

Breitling for Bentley (Premier B21 Chronograph Tourbillon 42)

Realizat îne diție limitată, ceasul are o carcasă de 42 mm din aur roșu de 18 k, butoane cronograf dreptunghiulare, o curea de piele de aligator maro-auriu și o carcasă din safir transparent care dezvăluie mișcarea magnifică și greutatea sa oscilantă din aur de 22 de karate. Elementul de bază este mecanismul special cronograf tourbillon văzut prin rama verde distinctivă, care amintește de culoarea British racing green asociată celorlalte modele din cadrul parteneriatului dintre Breitling și Bentley. Acționat de un tourbillon Manufacture Calibru B21, certificat COSC, oferă o rezervă de putere de aproximativ 55 de ore și este rezistent la apă până la o adâncime de 100 de metri.

Mai multe știri auto AICI

Willy Breitling, nepotul fondatorului mărcii, Léon Breitling, a fost un pasionat proprietar de Bentley. El a brevetat cronograful cu două butoane independente, la ora 2 și la ora 4 în 1934. Pe lângă faptul că era ambițios și expert din punct de vedere tehnic, Willy Breitling a înțeles dorința de eleganță și farmec a iubitorilor de ceasuri. Ținând cont de aceste lucruri, el a proiectat ceasurile de mână originale Premier în anii 1940, prima punte de legătură pe care Breitling o făcea între utilitate și stil. În viziunea lui Willy, „Când un bărbat își pune ceasul la mână, acesta devine marca inconfundabilă a gustului impecabil”. Același lucru este valabil pentru toate ceasurile Breitling realizate astăzi.

Adrian Hallmark (Președintele și CEO-ul Bentley) a spus: ”Acest ceas fascinant întruchipează angajamentul nostru față de spiritul de pionierat, măiestria artizanilor și excelența tehnologică”. Georges Kern (CEO Breitling) a adăugat: ”Suntem mândri de acest simbol elegant al valorilor comune: calitate, performanță și excelență în design”. În 2002, Bentley Motors a comandat companiei Breitling un ceas de bord pentru Continental GT, iar parteneriatul a continuat să înflorească. Creat în spiritul luxului de neegalat și al calității, noul cronograf exclusivist aduce un omagiu lui Willy Breitling, ale cărui ceasuri au schimbat lumea orologeriei. Detalii Breitling for Bentley AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.