Breitling, Ediție limitată Premier Bentley Mulliner

0
1068
Breitling - Bentley Mulliner watch

Breitling a prezentat un ceas dedicat modelului Continental GT, sărbătorind astfel extraordinarul parteneriat cu Bentley Motors. Denumit “Breitling Premier Bentley Mulliner Limited Edition”, ceasul împărtășește valoarile inspiraționale ale AND-ului de design al constructorului britanic, la baza acestei piese regăsindu-se unul dintre cele mai luxoase automobile ale mărcii: Bentley Continental GT Mulliner Convertible. Noul ceas Breitling aniversează 17 ani de colaborare – cel mai lung parteneriat dintre un brand de ceasuri și un constructor de automobile – și își concentrează atenția asupra departamentului eprsonalizat Bentley Mulliner, care, începând cu 1959, creează autovehicule personalizate.

Breitling – Bentley Mulliner watch (01)

Să ne întoarcem puțin în timp, atunci când – în cursul anului 2002 – debuta parteneriatul dintre Bentley și Breitling, moment când marca iconică de automobile “desena” legendarul model Continental GT. Bentley a însărcinat specialiștii Breitling să creeze un ceas de bord care să reflecte luxul inegalabil, calitatea fără egal și performanțele extraordinare ale noului Grand Tourer, un model care avea să-și facă debutul în cursul anului 2003. Valorile care au definit întotdeauna parteneriatul dintre cele două mărci de top la nivel internațional sunt prezente astăzi în noul ceas Breitling Premier Mulliner Limited Edition.

Breitling – Bentley Mulliner watch (02)

După cum sugerează și numele său, noul ceas Breitling are legături strânse cu Bentley Continental GT Mulliner Convertible. Conform dlui. Adrian Hallmark (Președinte și CEO al mărcii Bentley), “Relația de lungă durată dintre Bentley și Breitling este o reflectare a valorilor pe care le împărtășesc ambele mărci, precum și dedicarea noastră pentru performanță, lux, inovație și rafinament la nivel internațional. Legăturile dintre Breitling Premier Bentley Mulliner Limited Edition și Bentley Continental GT Mulliner Convertible pot fi văzute în detaliile rafinate ale ceasului și caracteristicile de design care fac referire la ceasul present pe planșa de bord a mașinii”.

Totodată, Georges Kern (CEO-ul Breitling) spune că noul cronograf subliniază unul dintrecele mai importante parteneriate ale mărcii orologere: “Premier Bentley Centenary Edition pe care l-am lansat cu un an ]n urm[ a fost primit foarte bine atât de fanii Bentley, cât și de cei ai Breitling. Breitling Premier Bentley Mulliner Limited Edition, cu legăturile sale clare dintre Bentley și AND-ul nostru, constituie un pas logic în povestea noastră comună și este, de asemenea, o mărturie pentru Bentley Mulliner, al cărui nume este sinonim cu patrimoniul, măiestria și performanțele deosebite”.

Iar dacă ne referim la noul ceas, atunci putem spune că Breitling Premier Bentley Mulliner Limited Edition este un ceas demn de denumirile Bentley și Mulliner, o fuziune special între două mărci care se potrivesc cu nevoile distinctive ale clienților săi. Noul cronograf are legături strânse cu interiorul unui Bentley Continental GT Mulliner Convertible, cel mai luxos GT proiectat vreodată, precum și cu ceasul prezent pe planșa de bord a luxoaselor automobile. După cum îi spune și numele, Breitling Premier Bentley Mulliner este limitat la doar 1000 de piese, ceasul oferind posesorului o carcasă din oțel inoxidabil de 42 mm și o curea din piele de aligator albastră – o trimitere cître spectaculosul interior Imperial Blue al mașinii.

Breitling – Bentley Premier Mulliner (04)

Cadranul său elegant (în nuanță argintie) amintește de ceasul de bord al unui Bentley Continental GT Mulliner Convertible. Ceasul dispune de sub-cadrane albastre – un contor de 30 minute în dreptul orei 3 și un mic secundar în dreptul orei 9 – o indicație a calibrului Breitling Manufacturer Caliber 01, acesta beneficiind de o rezervă impresionantă de putere de aproximativ 70 ore. Cadranul prezintă o scară tahimetrică alba pe o ramă albastră interioară (poziționată în jurul cadranului), cu indicațiile tahimetrului în nuanță de roșu. Indicatorul secundelor este realizat în roșu și este centrat pe scara de 60 minute, o legătură cu cusăturile roșii din interiorul cabinei unui Bentley Continental GT Mulliner Convertible.

Breitling Bentley Mulliner – Detaliu

Astfel, legăturile dintre ceas și Continental GT Convertible sunt consolidate prin setul de cifre Arabe: ceasul de bord se prezintă cu cifrele 12, 3, 6 și 9, în timp ce noul ceas oferă posesorului cifrele 1, 2, 4, 5, 7, 8, 10 și 11. Împărtășirea celor două seturi de cifre constituie o legătură al AND-ului de design pe care cele două mărci îl împărtășesc. În partea stângă a carcasei se află o placă cu o incripție gravată – “Bentley” – al cărei design se bazează pe tabloul de bord rotative din istoricul Bentley. Totodată, în jurul carcasei transparente din safir a ceasului se află o incripție care menționează “Mulliner Edition – Breitling – One of 1000”, ceasul Breitling Premier Bentley Mulliner Edition Limited fiind certificate COSC. Detalii AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.