Rolls-Royce, perfecțiune la fiecare scară

0
22
Rolls Royce Motor Car (Cullinan)

Rolls-Royce le prezintă clienților săi un model Cullinan – realizat cu perfecțiune la scară – SUV-ul stelar al constructorului britanic de automobile. Cum pandemia de coronavirus a redus plăcerea de a conduce, multe dintre mini-produsele de lux au ajuns în prim-plan. Și astfel a apărut o replica autentică a unui Cullinan – realizat la scara de 1:8 – fiecare detaliu al acestui automobil fiind reprodus cu perfecțiune, clienții din întreaga lume putând să se bucure de această mașină în confortul propriei case.

Rolls Royce. (Cullinan)

Fiecare mini-model Cullinan este confecționat manual, conform specificațiilor clientului, cu ajutorul a peste o mie de componente – un proces ce poate dura până la 450 de ore. Replica este pictată manual prin folosirea unei vopsele Rolls-Royce, ulterior aceasta fiind polișată prin utilizarea tehnicilor specifice ale mărcii. De altfel, clienții pot alege dintr-o paleta de aproximativ 40.000 de culori “standard” sau prin reproducerea propriilor lor finisaje.

Rolls-Royce (Cullinan)

Luminile exterioare funcționează conform unui model original și sunt operate cu ajutorul unei telecomenzi Cullinan, în timp ce sub capotă se află o copie identică a iconicului motor V12 de 6,75 twin-turbo. La deschiderea ușilor se pot observa luminile de întâmpinare a pragurilor, ceea ce arată atenția la detalii cu care a fost proiectat și realizat interiorul mașinii, precum și materialele specifice unui model Rolls-Royce Cullinan.

De la broderie fină și finisajele din lemn, până la cusăturile prezente pe scaune, aceste creații Bespoke permit clienților să-și recreeze vehiculul original – cu o precizie extraordinară – la o scară redusă. Conform lui Torsten Müller-Ötvös (Director Executiv Rolls-Royce Motor Cars), “ Această replica la scară aduce o nouă dimensiune filozofiei Cullinan. SUV-ul poate fi adus acum în interiorul reședinței proprietarului său, așa cum poate fi folosit pe cel mai provocator teren de pe Pământ”.

Rolls-Royce (Cullinan.)

“Această mașină specială demonstrează și ne amintește că Inspiring Greatness se aplică indiferent de scara la care este realizată. Nu este vorba doar de lucruri mari: la Rolls-Royce căutăm să obținem măreție în tot ceea ce realizăm, atenția noastră concentrându-se până la cel mai mic obiect și, mai ales, până la cel mai mic și rafinat detaliu”, completează Directorul Executiv al constructorului de automobile, domnul T. Müller-Ötvös.

Rolls-Royce

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here