Rolls-Royce oferă un nou modul de recreere!

0
752
Rolls-Royce Hosting Service (accesorii sticlă)

Rolls-Royce Cullinan îi promite viitorului proprietar o combinație de confort și capacitate presupuse ca fiind “Fără efort, Oriunde”. În plus, luxosul SUV oferă ocupanților transportul la destinația dorită într-o liniște absolute, fie că aleg să meargă pe șosea, fie în peisajul rustic al țării. Cullinan oferă pasionaților caracteristici unice de personalizare, asigurându-se că – la punctul de sosire ales – clienții vor avea tot ce este necesar pentru petrecerea timpului liber.

Rolls-Royce Cullinan (Hosting Service)

Primul modul se numește Recreation și este o casetă cu sertare concepută pentru a se potrivi în podeaua portbagajului Cullinan. La o simplă apăsare de buton, modulul de relaxare se deschide și dezvăluie diferite accesorii selectate de proprietar, fiecare articol prezent aici fiind încorporat în propriul său recipient personalizat. Modulul de relaxare poate fi customizat pentru a se putea potrivi sau contrasta cu culoarea interiorului sau exteriorului mașinii, în funcție de preferințele solicitate de client. Modulul oferă un spațiu de circa 48 litri și poate fi configurat pentru a satisfice toate specificațiile clientului.

Mai multe știri auto AICI

În plus, întregul ansamblu poate fi scos și depozitat separat, permițând clienților să creeze diferite module de relaxare pentru hobby-uri sau aplicații specific, precum pescuit, alpinism, snowboarding sau kite-boarding. De exemplu, un posesor de Cullinan ar putea concepe trei modul individuale de relaxare pentru echipamente de fotografiere, schi sau vânătoare, ulterior el selectând și instalând unitatea corespunzătoare înainte de plecare. Una spect important îl reprezintă versatilitatea modului Recreation, aceasta personalziare fiind realziată fără să compromită spațiul mașinii sau capacitatea portbagajului.

Rolls-Royce Hosting Service (accesorii cocktail)

De asemenea, pentru a accesa și cele mai îndepărtate locații, constructorul de automobile britanic a dezvoltat o caracteristică personalizată pentru Cullinan, aceasta fiind denumită Hosting Service. O combinație remarcabilă de design, măiestrie artizanală și inginerie de înaltă performanță, serviciul oferind o gamă largă de accesorii necesare pentru a crea băutura perfecta, în timp ce proprietarul se poate bucura de splendidele peisaje ale mediului rural. Potrivit pentru găzduire a opt persoane, Hosting Service este completat cu obiecte din sticlă și ustensile pentru crearea unui cocktail proaspăt sau a unui clasic gin tonic.

Mai multe știri premium AICI

Paharele din cea mai bună sticlă sunt ornate cu monograme Rolls-Royce, în timp ce elementele din lemn sunt produse din nuc american de cea mai bună calitate. În plus, pasagerilor le este asigurat un spațiu necesar servirii unor gustări rapide. Pe lângă modulul Recreation, compartimentul din spate găzduiește o a doua caracteristică importantă – cu hayonul deschis, printr-o simplă apăsare de buton – Viewing Suite, un serviciu care oferă o masă de cocktail retractabilă care vine să îmbunătățească experiența de călătorie, facilitatea fiind locul perfect pentru relaxare a pasagerilor. Detalii Rolls-Royce AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.