Boss The Scent: despre puterea atracției!

0
12
Boss The Scent Le Parfum

Intensitatea seducătoare a esenței Boss “The Scent” sfiddează legile gravitației într-un nou și spectaculos film de promovare. Marcată de pasiune și senzualitate, campania duce intensitatea noului The Scent într-o dimensiune cu totul nouă!

Noul The Scent Le Parfum (foto Orbico/Boss)

Puterea de atracție dintre cei doi protagoniști ai clipului, Jacob Elordi și Laura Harrier, este mai puternică ca oricând. Pe măsură ce se derulează lansarea, Boss The Scent Le Parfum declanșează un nou fenomen al dragostei. Un univers nocturn pregătește scena pentru întâlnirea specială cu The Scent, clipul fiind realizat sub bagheta regizorului Marcp Prestini. Ne scufundăm într-o lume senzuală, controlul fiind preluat de simțuri.

Seducție

Rolul bărbatului misterios îi aparține actorului de origine australiană Jacob Elordi, cunoscut din serialul Euphoria. El întruchipează carisma bărbatului Boss, aducând pe ecrane pasiunea, intimidatea și încrederea înnăscută. De altfel, actorul reprezintă noua generație de bărbați a mărcii, emoțiile oferite fiind unele cu adevărat puternice. El este însoțit în această călătorie a simțurilor de Laura Harrier, o actriță de origine americană.

Noua sticlă The Scent (foto Orbico/Boss)

În cadrul acestui nou capitol, actrița este personajul care dezvăluie o altă latură a femeii The Scent. Una în care independența, puterea și senzualitatea sunt mai intense ca niciodată. Vedeta din BlackKkKlansman (o peliculă regizată de Spike Lee) și mini-seria Hollywood (Nerflix) încapsulează îndrederea enigmatică și provocatoare. Este modalitatea prin care actrița își aduce prezența convingătoare în mijlocul unui joc al egalilor.

Intensitate

Esența oferă o nouă reinterpretare a emblematicei semnături de chihlimbar a mărcii, cu note captivante de iris și piele. Se deschide cu note afrodisiace de ghimbir și fructe Maninka, un parfum seducător aprinzând simțurile – oferind atracție irezistibilă. Sticla emblematică a mărcii este disponibilă în nuanțe senzuale de roz, captând intensitatea parfumului. O esență Boss The Scent care duce seducția într-o nouă dimensiune.

Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.