Adidas & Craig Green: CG Scuba Phormar!

0
21
Colecție Adidas & Craig Green CG Scuba Phormar

Adidas și Craig Green au prezentat CG Scuba Phormar, colecție care include o talpă creată în premieră de designer-ul britanic. Talpa ergonomică îmbracă în mod armonios talpa piciorului și este definită de o textură inspirată din colecțiile matlasate Green!

Detaliu campanie Adidas & Craig Green (foto Adidas)

Partea superioară dezvoltă structura ingenioasă a creațiilor imaginate de Craigg Green, semnătura designer-ului fiind inclusă acum în stilul Phormar. Talpa modelului CG Scuba Phormar este ecou al stilului matlasat care a devenit element de bază al colecțiilor Green. Este un element inspirat de încălțămintea scuba, rezultatul fiind o talpă ergonomică care se înfășoară în jurul piciorului. Un pantof special, relizat în ediție limitată.

Construcția

Partea superioară a pantofului continuă explorarea stilului Green, fiind creată o structură pliabilă susținută printr-un sistem complex de corzi. Cordonul superior este menținut sub vârful degetului, el trecând de-a lungul suporturilor pentru șireturi. Ulterior, continuă sub forma unor bucle în partea deschisă a pantofului, înainte de a se deschide sub călcâi. Al doilea cordon trece prin vârful pantofului, înainte de alinierea cu lungimea căptușelii.

Tonuri culoare Adidas & Craig Green (foto Adidas)

Este locul unde se întâlnește cu un cordon care include eticheta de branding a pantofului. O ureche care trece peste construcția interioară a piciorului, vizibilă la călcâiul tăiat al pantofului. Craig Green și Adidas introduc noi detalii de design, inclusiv pentru șireturi, care dispun de motivul original al mărcii. Între timp, cele trei opțiuni CG Scuba Phormar sunt disponibile cu cusături contrastante și evidențierea tutror spațiilor pentru cordoane.

Detalii

Există o variantă în culori care combină portocaliul, maro și negru; una cu două nuanâe de gri și albastru-oxid. În fine, cea de-a treia variantă Adidas aduce împreună trei nuanțe de verde: mușchi, pin și verde-solar. Campania de promovare este una inovativă, designer-ul aducând în prim-plan o versiune a mașinilor de filat. Structura este realizată prin folosirea unor elemente din CG Scuba Phormar, încălțămintea situându-se în centrul mașinii.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.