Porsche Design…. un stil de viață pro-activ

0
472
Porsche Design (Colecție FW2020)

Porsche Design s-a inspirat pentru colecția toamnă/iarnă 2020 din stilul de viață al “nomazilor digitali”, un trendsetting cu performanțe ridicate care imprimă noi provocări bărbatului contemporan. La bază nu regăsim rutina deja stabilită, ținutele fiind adresate acelui bărbat care este întotdeauna activ și se mișcă odată cu vremurile, fără a pierde din vedere ce este mai important în viață. Realizată cu materiale exclusive, tehnologii inovatoare și elemente funcționale, noua colecție este perfecta pentru un stil de viață ambițios și activ.

Porsche Design (Jachetă – FW2020)

Ținutele smart sunt realizate în tonuri de gri și albastru urbane, ele fiind destinate celor care doresc să se mențină la un standard cât mai înalt. Detaliile sunt uimitoare și revigorante, ele având ca sursă de inspirație călătoriile în spațiu. Piese precum jacheta Neoprene Leather Mix Jacket, Printed Mars Tee sau futuristica MotoX Leather Biker sunt un tribut adus spiritului de pionierat al misiunii Mars Rover din 2025, precum și un testament a celui care le poartă și dorește să împingă granițele modei. Logo-ul mărcii a fost reinterpretat și pentru colecția toamnă/iarnă 2020, o combinație între elementele moderne și tradiționale. Voluminoasa Porsche Design Icon Leather Bomber se prezintă cu broderia logo-ului realizată în stil Chesterfield, o uimitoare fuziune cu excepționala piele mată.

Porsche Design (Pantof – FW2020)

Puloverele exclusiviste, casua, pantalonii și blazerele vin cu tăieturi adaptate și detalii inspirate clar din linia mașinilor sport, inclusiv cusăturile în același stil ca cel al volanelor unor automobile Porsche sau elemente din materialul centurii de siguranță Porsche. O mentalitate orientate către viitor care se regăsește și în materialele utilizate în construcția ținutelor.Nylonul ECO reciclat, căptușeala  nefinisată și pielea fără crom reprezintă un pas către o modă sustenabilă. Colecția este completată de materiale de bază de înaltă calitate, precum și de încălțăminte, accesorii și articole din piele concepute pentru a se potrivi cu linia colecției. În fine, colecția va fi disponibilă în magazinele Porsche Design la nivel internațional și online pe platforma de comerț electronic a mărcii începând cu 1 august.

Detalii aici: PORSCHE DESIGN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.