Rolls-Royce, model electrificat de Lunaz

0
180
Rolls-Royce Phantom V (Lunaz)

Rolls-Royce Phantom este un clasic iubit de pasionații automobilelor. Astăzi, una dintre mașinile iconice ale secolului trecut a primit o actualizare demnă de epoca modern, suficient de bună pentru a face să tremure multe alte vehicule produse în această perioadă. Lunaz, o companie cu sediula l Silverstone (Marea Britanie), este specializată în transformarea electrică a mașinilor care au scris istorie, vehicule cu șanse de a prefigure viitorul mobilității. În acest caz, materialul nostru aduce în prim plan un model Phantom V, vehiculul marcând apariția primului Rolls-Royce electric.

Rolls-Royce (Phantom. V – Lunaz)

Este începutul unei serii limitate de aproximativ treizeci de vehicule, acestea urmând să fie produse manual la sediul Lunaz din Silverstone. “Este momentul potrivit pentru un Rolls-Royce electric”, a declarat David Lunaz (Fondatorul mărcii Lunaz). “Răspundem la necesitatea de a aduce împreună un design clasic extrem de elegant, cu capacitatea de utilizare, fiabilitate și durabilitate a unui motor electric”. Fiindcă vorbim de primul Rolls-Royce electric, trebuie să menționăm că vor fi incluse în program atât modele Phantom V, cât și Silver Cloud.

Rolls-Royce (Phantom V. – Lunaz)

Iar prețul, se pare, va fi unul pe măsura notorietății acestei mărci: prețul unui Phantom V electrificat este estimat la circa 557.000 Euro, în timp ce un Silver Cloud poate ajunge la 380.000 Euro. Fondată în urmă cu doi ani, constructorul Lunaz și-a asumat misiunea de a reda strălucirea autoturismelor de odinioară, aceste bijuterii urmând a beneficia de recondiționare complete și dotare cu motoare electrice – o trecere elegantă în secolul 21. Și astfel a apărut primul Rolls-Royce cu motor electric, un model Phantom V.

Rolls-Royce (Phantom V – Lunaz.)

Vehiculul a fost recondiționat complet, interiorul deosebit de luxos beneficiind de tapițerie din piele de bună calitate – în nuanță de gri – cu design durabil. Evident, nu putem omite propulsia automobilului, aceasta fiind asigurată de o baterie care oferă o putere de 12o kWh, ceea ce asigură vehiculului o autonomie de aproximativ 480 km. Evident, fiindcă vorbim de automobile din categoria premium, calitatea execuției este una deosebită. Dotările de ultimă generație nu se opresc la linia clasică a mașinii.

Rolls-Royce (Phantom V – Lunaz)

Chiar și cele mai mici componente au fost gândite pentru a se încadra cu noua ei filozofie de mobilitate, amintind aici de panourile interioare din lemn (restaurate) încrustate cu trandafiri din aur roz și covorașele de pe podeaua cabinei din lână de alpaca. Iar atenția la calitate pe care o oferă compania britanică nu avea cum să nu atragă atenția pasionaților de autovehicule clasice, cererea fiind atât de mare încât a fost necesară dublarea personalului din facilitatea situată la Silverstone. Așadar, dacă dispuneți de resursele necesare, acționați rapid în rezervarea unui astfel de bijuterii.

Detalii aici: LUNAZ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here