OMEGA a prezentat noua colecție de ochelari

0
956
OMEGA - Colecție de ochelari

OMEGA, companie fondată în anul 1848, este unul dintre cei mai importanți producători de ceasuri din lume. De mai bine de 170 de ani, producătorul elvețian este sinonimă cu excelența, inovația și precizia, brandul fiind întotdeauna definit cu spiritul său de pionierat – demonstrate în cuceririle spațiului și adâncimilor oceanelor. Astăzi, ca parte a colecției sale de accesorii, OMEGA oferă pasionaților o linie de ochelari de lux – realizați în parteneriat cu Marcolin – atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

OMEGA. OM0015-H6052P

Produsele sunt influențate de universul de design OMEGA, locul unde celebrele ceasuri și bijuterii ale mărcii sunt deja renumite pentru calitatea și măiestria lor inegalabilă. În fiecare detaliu al ochelarilor se regăsește inspirația însușită din patrimoniul mărcii și gama lor de ceasuri. Indiferent dacă este vorba de materialele utilizate pentru ramele ochelarilor, sau de caracteristicile identificabile ce au ca sursă de inspirație coroanele ceasurilor, fanii vor putea observa cu siguranță armonia dintre rame și piesele orologere prezente în diferite colecții.

OMEGA. OM0015-H6052P

Astăzi, iconica companie elvețiană este mândră să ofere clienților săi o nouă gamă de ochelari – fiind prezente numeroase stiluri – atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Realziate în parteneriat cu Marcolin Eyewear (în Italia), noua colecție de ochelari de soare a mărcii se inspiră din patrimoniul respectat al mărcii OMEGA și vasta gamă de ceasuri de lux. Cu inserții injectate, logo-ul emblematic al coroanei de ceas se regăsește pe interiorul ramie, în timp ce sigla mărcii este prezentă pe lentil. Cu forme subtile – pătrate sau rotunde – ochelarii sunt o combinație clasică de culori și materiale.

OMEGA. OM0014-H5305A

Totodată, eleganța ramelor este definită prin frezarea personalizată a modelului de ceas Seamaster, specificațiile stilului rotunjit al metalului fiind completată cu o margine suplimentară. Piesele colecției se prezintă cu o clasă atemporală, elementele metalice și logo-ul ceasurilor OMEGA fiind prezente pe vârful ramelor. Totodată, veți întâlni și mult-apreciatul stil pilot, protecția nasului fiind injectată pentru a obține un confort suplimentar. Definiți prin straturile succesive de acetat, ochelari oferă posesorului un start suplimentar de cristal – afișând astfel miezul din metal personalizat.

OMEGA. OM0016-H5333G

Clasic sau contemporan, cu inserții metalice ce amintesc de indexurile ceasurilor Planet Ocean, ochelarii de soare se prezintă cu un design extrem de popular. Totodată, piesele colecției îmbrățișează spiritul Seamaster și, poate un aspect important, aduce un tribute liniei aniversare Apollo 11. Noua colecție este distribuită printr-o rețea de comercianți independenți, precum și prin intermediul platformei de comerț electronic al OMEGA. În fine, gama este disponibilă și intermediul rețelei de distribuție Marcolin. Mai multe detalii despre ochelari sunt disponibile AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.