OMEGA, ochelari pentru o vară toridă!

0
317
Ochelari Unisex Round Style(foto OMEGA)

OMEGA a ridicat miza jocului cu o colecție unică de ochelari de soare. Cum zilele toride s-au întors, modelele propuse de manufactura elvețiană împrumută elemente din universul iconic al mărcii. Totodată, linia ochelarilor proiectează o imagine a ceea ce înseamnă cool-ul contemporan.

Ochelari Woman Square Style (foto OMEGA)

Prima idee strălucitoare a fost aceea de a combina aspectul retro feminin cu funcții din trecutul orologer al mărcii. Una spect observat în stilul pătrat al ramelor actuale. La fel ca revederea caldă a unui apus de soare, cadrele metalice strălucesc în aur roz. Totodată, ele oferă rame canelate clasice, precum și celebrul model Seamaster de pe vârful templului. Este un design care amintește cu siguranță de starurile prezente pe Riviera Franceză.

Linii tipic elvețiene

Păstrând accentele luxului modern, ochelarii respect acel design atemporal al mărcii. Totodată, stilul aviator oferă bărbaților o tușă extrem de sofisticată. Fie că vă aflați la volanul unei mașini sau pe un șezlong, design-ul are cu siguranță un spirit jet-setter. Și asta datorită construcției italiene, inserțiilor Dark Havana și a inserțiilor tipic elvețiene ale mărcii orologere. În cele din urmă, inspirația vintage este completată de de stilul unisex.

Ochelari Man Pilot Style (foto OMEGA)

Prezent sub o formă rotundă, acest stil dispune de rame fumurii și un amestec inovator de acetat și paladiu. Un metal polișat și realizat în tonuri de negru, cu aspect futurist, nu poate exista confuzie cu design-ul flashback. Acești ochelari sunt perfecți pentru zilele toride de vară, atunci când soarele este prezent în toate direcțiile. Nu-mi rămâne decât să vă invit să accesați pagina oficială OMEGA pentru detalii de vânzare, dimensiune și livrare.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.