Hennessy, ediție exclusivă Dame Jeanne!

0
80
Hennessy ediție exclusivă Dame Jeanne

Pentru prima dată în istorie, Hennessy a prezentat unul dintre cele mai rare amestecuri – realizat în ediție limitată. Produs după cele mai înalte standarde ale savoir-faire-ului francez, amestecul este unul dintre cele mai exclusiviste cognac-uri ale Casei.

Detaliu Dame Jeanne (foto Hennessy)

Timp de generații, peste 250 de ani, familiile Hennessy și Fillioux au produs unele dintre cele mai bune eaux-de-vie. Astfel, au fost selectate, păstrate și protejate o bibliotecă cu cele mai excepționale din cramele fondatorului. Odată ce aceste rezerve au atins maximul de potențial în butoaiele de stejar, Master Cellar-ul le-a transferat în recipiente speciale. Păstrate în stil tradițional, recipientele sunt cunoscute sub numele de Dame Jeanne.

Recipientele

Ajunse la maturitate, eaux-de-vie sunt transferate în vase de sticlă rotunde, cu gât subțire și învelite în coșuri de răchită. Suspendate în timp, prețioasele lichide sunt păstrate în recipiente până în momentul când Master Blender-ul le combină într-un cognac veritabil. Astăzi, Renaud Fillioux de Gironde – a opta generație de Master Blender Hennessy – prezintă un amestec extrem de prețios. Un tribut de savoir-faire adus predecesorilor săi.

Detaliu răchită (foto Hennessy)

Acest eaux-de-vie s-a bucurat de o învechire de neegalat: vârsta, eleganța și structura l-a transformat într-un cognac unic. Fiindcă este o colecție unică, cognac-ul merită o prezentare unică: a fost numit după o piesă esențială a patrimoniului său. Amestecul Dame Jeanne este un tribut adus de Hennessy istoriei remarcabile a acestui important producător. De altfel, Renaud Fillioux de Gironde se bazează pe moștenirea pivnițelor Fondatorului.

Produsul

Noua colecție a fost prezentată la finalul anului 2021 și este un exemplu rafinat al artei amestecului. O ediție extrem de limitată, Dame Jeanne fiind prezentată pasionaților în două recipiente de zece litri fiecare. Un cognac exclusiv care nu va mai fi produs niciodată. Selectate cu delicatețe, eaux-de-vie-urile au fost amestecate nefiltrat pentru a-și păstra eleganța distinctivă. Gustul are note de portocală confiată, nuanțat de trabucuri fine.

Detaliu personalizare (foto Hennessy)

Un amestec care este însoțit de o Dame Jeanne realizată prin utilizarea inovațiilor specific secolului XXI. De asemenea, remarcăm în construcția lor vechile tradiții artizanale de prelucrare pielii, coșurilor și decorațiile aurii. Imprimată cu ajutorul tehnologiei 3D, structura este finisată manual de către artizani francezi. Este utilizată răchită alba din Valea Loarei, împletită cu piele prelucrată și pictată manual de artizanii grupului LVMH.

Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.