Zonkey Boot și-a lansat noul site web

0
572
Zonkey Boot (lansare site)

Zonkey Boot, o marcă austrică de pantofi lucrați manual, a lansat la începutul lunii octombrie noul său site, pagina web oferind acum posibilitatea de a comanda orice model – în patru mărimi diferite – fără costuri suplimentare. Pantru a celebra lansarea, marca a oferit o reducere de 10% clienților care au dorit să achiziționeze produse pe parcursul primei săptămâni de funcționare. De menționat, Zonkey Boot este un brand care, în ciuda faptului că există de aproape un deceniu și a oferit produse unice, nu este foarte cunoscut în rândul consumatorilor.

Zonkey Boot (pantofi oxford, piele de cărioară)

Zonkey Boot este o marcă inițiată de Alexandra Diaconu și Michael Rolling în cursul anului 2010 – în Austria – când cel din urmă a părăsit faimosul Saint Crispin (o companie la care a fost co-fondator). Pantofii sunt realizați manual – sunt produși la o fabrică situată în province Veneto (Italia) – ei beneficiind de un stil distinct, cu accent pe modelele casual (cu o structură specială) și cu o calitate superioară a pieii, precum vițel (așa-numitul “vițel rus”) sau chiar elefant. De asemenea, există câteva modele cu fețe cusute manual, lucrări cu adevărat minunate și unice, costul acestora fiind cu puțin peste o pereche de pantofi obișnuită.

Zonkey Boot

Platforma electronică prezintă ofertele Zonkey Boot într-un mod foarte simplu, accesibil, cu informații utile despre fiecare model în parte. Tot aici o să regăsiți un lookbook MTO (Made-To-Order) în care sunt disponibile elemente comandate de alți clienți și o sursă de inspirație pentru propria dumneavoastră comandă, precum și unul dintre cele mai bune blog-uri din lumea pantofilor la comandă și numeroase informații despre marcă și modul de producție a încălțămintei. Odată cu lansarea noului site, există și opțiunea de a comanda oricare din modelele RTW (Ready-To-Wear) – indifferent de mărime – fără un cost suplimentar.

Zonkey Boot (Cizme derby, vițel bavaria)

De altfel, platforma oferă posibilitatea pasionaților de pantofi – în special a celor cu mărimi speciale – de a alege ceea ce le este necesar. Odată cu lansarea noului site web, marca austriacă a lansat și o campanie de promovare, la baza acesteia regăsindu-se o reducere de 10% pentru cei care vor lansa comenzi pentru încălțămintea de sezon (și nu numai), fiecare achiziție trebuind să folosească codul de reducere “Welcome Back”. Nu-mi rămâne decât să vă invit să accesați platforma electronică a mărcii și, cel mai important aspect, să citiți blogurile de specialitate pentru a putea alege perechea de pantofi cea mai potrivită pentru dumneavoastră. Detalii aici: ZONKEY BOOT

Mai multe informații aici: TRAVEL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.