Zillers Garage, motocicletă custom BMW R9T

0
14
Zillers Garage - BMW R9T (custom made)

Zillers Garage – o companie fondată de Dmitry Golubchikov – a prezentat recent o nouă și surprinzătoare reinterpretare a modelului BMW R NineT, o motocicletă comercializată de BMW Motorrad Rusia și inspirată de fascinanta lume a aviației. Impozanta caroserie din aluminiu “retro-futuristă” a acestei motociclete, realizată complet manual, este cu siguranță cea mai important caracteristică și, datorită liniilor extrem de inspirate, modelul se prezintă cu o “tăietură” aproape robotică.

Zillers Garage – BMW custom R9T (vedere laterală)

Încă de la început observăm design-ul spectaculos al motocicletei BMW, caroseria prezentându-se sub forma unui arc – care se întinde pe deasupra ghidonului până la capătul opus al rezervorului – aceasta acționând și ca tablou de bord, în principal datorită integrării instrumentului Motoscope Mini și a unei serii de elemente produse de Motogadget. De asemenea, caroseria ascunde și prize de aer noi și exclusive – echipate cu filtre de aer din lumea auto – realizate cu ajutorul tehnologiei de imprimare 3D.

Zillers Garage – BMW custom R9T (detaliua roată față)

Blocurile optice – inclusiv indicatoarele de direcție LED – au fost incorporate de Zillers Garage în “corpul” R9T, constructorul oferind și un mic compartiment de depozitare “detașabil” – în partea din spate a motocicletei – care adăpostește un port USB pentru încărcarea telefonului, precum și a altor dispozitive mobile. O altă caracteristică interesantă a acestui model este lipsa unui stander – central sau lateral – deoarece motocicleta este proiectată este proiectată să se sprijine pe circumferința carenei atunci când staționează.

Zillers Garage – BMW custom R9T (detaliu bord)

De fapt, există un sistem pneumatic – controlat din tabloul de bord – realizat de Dmitry Golubchikov de la zero, cu rolul de a “ridica” vehiculul atunci când este pus în mișcare. Roțile din aluminiu (de 18 inch) au fost realizate special pentru acest proiect, cu scopul de a semăna cu niște turbine, în timp ce sistemul de evacuare din oțel inoxidabil este ascuns în întregime de fuselajul motocicletei. Culoarea caroseriei este una monocromatică – gri/argintiu – și este aplicată pe întreaga suprafață, cu excepția unei benzi subțiri (gri/deschis) folosită pentru a sublinia contururi și logo-uri BMW.

Zillers Garage – BMW custom R9T (vedere din spate)

Din modelul original, Zillers Garage a păstrat doar motorul, furca și o parte din șasiu, restul elementelor care compun motocicleta fiind realizate intern, în decursul a zece luni de proiectare și construcție. În acest moment, motocicleta este omologată pentru drumurile publice în Rusia, modelul fiind produs exclusiv la comandă – detalii pe site-ul producătorului. Mai multe detalii pot fi aflate prin accesarea paginii producătorului.

ZillersGarage

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here