Spa-ul săptămânii: Zemi Beach Resort

0
53
Zemi Beach Resort & Spa

Situat de-a lungul “celei mai bune plaje din lume” – cu o lungime de aproximativ 300 metri – Zemi Beach Resort & Spa este unul dintre cele mai noi complexe din Insula Anguilla – în faimosul Shoal Bay East – din apropiere de Fountain Cavern National Park. Complexul include 73 de vile, cu unul sau trei dormitoare, o mulțime de facilități regăsindu-se la dispoziția oaspeților, alături de serviciile unui operator hotelier de tip boutique.

Zemi Beach (plajă cu nisip alb)

Locuințele – cu dimensiuni cuprinse între 1.200 și 3.700 metri pătrați – dispun de piscine private, acestea oferind superbe priveliști asupra apelor cristaline din Marea Caraibilor și Fountain Cavern National Park, o rezervație protejată prin lege. Proiectat de studioul de arhitectură Lane Pettigrew Associates, resortul este construit cu ajutorul materialelor naturale (coral, lemn de esență tare și țigle de lut), farmecul classic din zona Caraibilor fiind completat de accentele modern și peisajele luxuriante care înconjoară zona.

Zemi Beach (Spa Thailandez)

Odată ajunși aici, oaspeții se vor bucura de nenumărate facilități luxoase, amintind aici de baruri pe plajă, piscine infinite, un Spa de lux și un centru fitness de ultimă generație, alături de o terasă destinată ședințelor yoga în aer liber. Un serviciu Concierge se află la dispoziția oaspeților 24/ore, în timp ce o aplicație iPad Zami Beach – special adaptată – va permite rezindeților să realizeze programări la rstaurante și ședințe Spa (în cadrul căruia sunt disponibile masaje și ședințe de relaxare de tip tailandez) oricând vor dori.

Zemi Beach (cazare)

Anguilla, un paradis situat în marea Caraibilor, este una dintre insulele cele mai căutate de vedetele de la Hollywood – amintind aici de Sandra Bullock, Beyoncé și Jay Z, Alec Baldwin sau Will Smith. De altfel, insula oferă exclusivitate, Anguilla – alături de Saint-Barthélemy – oferind oaspeților condiții de cazare foarte luxoase și aproximativ treizeci și trei de plaje cu nisip alb, alături de una dintre cele mai mari concentrații de restaurant din lume, aici regăsind cele mai rafinate meniuri din întreaga regiune a Caraibelor.

Detalii aici: ZEMI BEACH

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here