Zegna, eleganța colecției Triple Stitch!

0
554
Pantofi Zegna Triple Stitch (foto: Zergna).

Zegna a reușit imposibilul cu pantofii sport din colecția Triple Stitch. Realizare ivită din nevoia de a echilibra nevoile contemporane cu moștenirea de peste 100 de ani a mărcii. Un stil care marchează noua viziune impusă de Alessandro Sartori (Creative Director-ul etichetei florentine).

Colecție Triple Stitch (foto: Zegna)

Pe tot parcursul anului trecut ne-am aflat sub presiunea pandemiei de Covid-19. Este momentul când Zegna se alătură marilor nume din industrie pentru fabricarea atât de necesarelor costume de protecție. Acum, când efectele pandemiei se apropie de final, Alessandro Sartori pune în practică viziunea etică și durabilă a mărcii. Importanța naturii în viața noastră ne artă importanța programelor de conservare a mediului în industria modei.

Durabilitatea materialelor

Fiind un producător de textile la origine, Zegna a avut întotdeauna o strânsă legătură cu durabilitatea materiilor prime. Efectul acestei politici este observat în colecția Triple Stitch, un pantof sport extrem de versatil. Un produs refăcut la standardele modern pentru confort atunci când ieșim că vizităm destinația preferată. Esențial și cu forme rotunjite, pantoful colecției Triple Stitch se distinge clar în oferta etichetei de modă italiene.

Tonuri culoare Triple Stitch (foto: Zegna)

Pe măsură ce codurile vestimentare devin mai puțin polarizate, natura acestor pantofi eleganți se apropie de ținutele zilnice. Este linia care completează elegant un costum casual sau mai puțin formal. Realizată din cauciuc ultra-ușor, talpa oferă un lux multi-funcțional, fiind un element perfect pentru stilul de viață actual. Remarcăm elasticul împletit triplu, util atunci când dorim să ne descălțăm rapid, element extras din moștenirea bogată a mărcii.

Detalii funcționale

Element care amintește de cele trei cusături de mână realizate pe reverul unui costum. Indiferent de sezon, pantoful poate fi purtat într-un spectru divers de culori. Tonuri de bej, vicuña sau roșu sunt completate de combinația de piele de vițel granulată și căprioară. Pentru cei care doresc un finisaj extra-moale, versiunea din piele de cerb este prezentă în nuanțe clasice. Albul, albastrul sau bleumarin-ul sunt rezultatul acestor pantofi Zegna.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.