ZBOR DEASUPRA GEORGIEI

0
125

Încă de la înfiinţare, Rooms Hotel Kazbegi şi Rooms Hotel Tbilisi au contribuit la stimularea energiei contemporane tinereşti, transformând în prezent Georgia într-unul dintre locurile cele mai importante din Europa. Având angajamentul de a promova Georgia ca destinaţie globală, Rooms Hotel a lansat propriul său avion privat, oferind oaspeţilor o perspectivă de neegalat asupra frumuseţilor natural ale acestei ţări.

Pentru a oferi servicii de nivel înalt, Rooms Hotel a început să opereze un avion “Beechcraft” King Air © C90GTX, proiectat și construit în Statele Unite. Dispunând de cinci locuri, avionul se prezintă cu o cabină elegantă şi absorbanţi încorporați pentru a atenua eventualele vibraţii din timpul zborului, jetul fiind cel mai uşor mod de a explora frumuseţile naturale ale Georgiei. Având o rază de zbor de până la 2000 de kilometri şi o viteză de croazieră de 500 kilometri/oră, avionul oferă posibilitatea de a admira peisajele variate ale ţării, de la staiunile de schi Svaneti (în nord), până la plajele coastei Batumi (în vest). De asemenea, oaspeţii Hotelului Tbilisi, care sosesc din ţările vecine, pot programa un transfer privat cu acest avion. Excursiile sunt concepute ca experienţe personalizate, în cadrul acestor zboruri clienţii având posibilitatea de a degusta vinuri Qvevri şi artizanatul din Telavi, alături de explorarea vechilor păduri din Ambrolauri şi vizitarea bisericilor şi castelelor istorice din regiunea Kutaisi. Zborurile sunt operate de pe aeroportul din Tbilisi, excursiile putând fi programate pentru una sau mai multe zile, experienţele oferite având un preţ de pornire de la 1500 Dolari (plus taxe).

Rooms Hotel Tbilisi – O capodoperă artizanală, o bijuterie post-industrială, Rooms Hotel Tbilisi este situat în cartierul intelectual Vera din capitala georgiană. O clădire dărăpănată a fost refăcută cu ajutorul unei firme de arhitectură locală (Adjara Arch Group), aceasta fiind combinată cu elemente din New York-ul anilor 1930, oferind oaspeţilor cele o sută douzeci şi cinci de camere frumos decorate. Decorurile includ ornamente din piele, arome şi luminozitate pentru o stare de spirit excelentă, artizanatul local şi muzica ambientală (atent selectată) fac ca acest hotel să fie un punct de atracţie pe harta modernă a capitalei.  Detalii aici (www.designhotels.com/rooms-hotel-tbilisi)

Rooms Hotel Kazbegi – construit la marginea vechiului cartier muncitoresc Stepantsminda (din perioada sovietică), arhitectura “Brutalist” a fost supusă unei uimitoare restaurări cu lemn, clădirea împrumutând aspectul unui elegant refugiu alpin. Interioarele din lemn sunt calde, printre facilități regăsind un restaurant şi un bar cu şemineu, fotoliile adânci din piele şi rafturile încărcate de cărţi asigurând o atmosferă liniștită. Proiectat de studioul Adjara Arch Group, Rooms Hotel Kazbegi dispune de 155 de apartamente intime şi elegante, oferind oaspeţilor o parte din trăsăturile şi farmecul Georgiei. Detalii aici (www.designhotels.com/rooms-hotel-kazbegi).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here