Zakynthos, relaxare la Marea Ionică

0
989
Zakynthos - Olea All Suite Hotel (imagine generală)

Zakynthos este o insulă situată în Marea Ionică, la vest de Peloponez. Pe coasta de nord-est a insulei am regăsit Olea All Suite Hotel, o reședință încadrată de frumusețea naturală a acestei bijuterii ionice – localizată pe o colină verde, cu splendide priveliști la mare – construcția oferind oaspeților structuri tradițional-moderne, special concepute pentru petrecerea unei vacanțe cât mai liniștite. Conceptual, efectele calmante ale apei joacă un rol esențial în amenajarea resort-ului. Terasele oferă imagini spectaculoase asupra apusului, cele 93 de apartamente și lounge-uri părând să plutească printre piscinele care înconjoară reședința.

Zakynthos – Olea All Suite Hotel (zonă piscină)

Odată cazat aici, poți beneficia de meniuri din bucătăria grecească tradițională și contemporană, alături de specialități peruane – preparate prin folosirea de tehnici japoneze în cadrul restaurantului Pacifico by Nikkei – și o selecție impresionantă de vinuri locale și internaționale. După o zi de explorare a insulei Zakynthos (Grecia), oaspeții se pot retrage în saloanele Spa-ului Olea, acesta punând la dispoziție un hammam, o sauna, un pavilion destinate ședințelor de yoga și o serie de tratamente de relaxare, precum Cryoterapie și Ayurveda.

Zakynthos – Olea All Suite Hotel (zonă relaxare)

Cele 93 de apartamente de la Olea All Suite Hotel au suprafețe cuprinse între 36 – 105 metri pătrați și oferă terase în aer liber, cu vederi impresionante asupra mării și colinelor din apropierea reședinței. Puteți alege între camerele uzuale “Superior Suite Swim Up” de 36 metri pătrați sau “Superior Water Suite” de 38 metri pătrați, acestea ofrind o piscină comună, în timp “Executive Suite”, “Honeymoon Suite” și “Presidential Suite” – cu suprafețe cuprinse între 38, 40, 53 și 105 metri pătrați – oferă fiecare câte o piscină private.

Zakynthos – Olea All Suite Hotel (executive suite)

În ce privește arhitectura reședinței, aceasta a utilizat în construcția acoperișului materiale precum paiele, lemnul de stejar și bambusul, în contrast cu suprafețele cubice care găzduiesc apartamentele, apa fiind prezentă pe toată suprafața ocupată de resort. Construcția hotelului este realizată în jurul apei – o trimitere la legătura milenară a Greciei cu Marea – alături de livezi cu măslini și grădini cu vegetație luxuriantă. De altfel, toată construcția este realizată în jurul ideii de sustenabilitate a mediului, arhitecții folosind materiale naturale pentru zonele commune.

Detalii aici: OLEA ALL SUITE HOTEL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.