Yamaha XSR700 by George Woodman

0
80
Yamaha XSR700 Hommage

Yamaha este un binecunoscut producător de motociclete. În cele ce urmează, doresc să vă familiarizez cu un proiect foarte interesant de motocicletă, carena acestui vehicul fiind realizată din lemn. Așadar, deoarece evoluția timpurie a mașinilor și motocicletelor a avut loc alături de progresele din domeniul metalurgiei, lemnul nu a constituit niciodată o alegere ideală pentru materialele necesare construcției unui vehicul, chiar dacă au existat și câteva excepții, precum autoturismele produse de Morgan Motors Company.

Yamaha XSR700 Hommage (detaliu lateral)

Remarcând lipsa distinctă a componentelor din lemn, construtorul Sébastien Valliergues (din Biarritz, Franța) – cunoscut sub numele de George Woodman Garage – a pus pe același plan prelucrarea lemnului și pasiunea pentru motociclete, rezultatul fiind un model unic de vehicul personalizat. Iar cel mai recent model este un exemplar de Yamaha XSR700, complet carenat cu lemn de esență nobilă. Un vehicul cu două roti care apare după finalizarea versiunii XSR “Hanko”, model realizat pentru programul Yamaha Yard Built în 2017.

Yamaha XSR700 Hommage (capac rezervor)

Practic, artizanul s-a întors pe platforma MT-07 – în stil retro – pentru a crea un Racer Café denumit “Hommage”. În ce privește construcția noului vehicul, trebuie spus că carenajul frontal este realizat dintr-o singură bucată de lemn – în esență d efag – precum este și elementul personalizat din dreptul șeii (aceasta fiind îmbrăcată în piele de cea mai bună calitate). Totodată, rezervorul (capacul) este clar al unui model XSR, dar a fost modificat, respectând semnătura de rotație a lui George Woodman, în timp ce evacuarea pesonalizată Xrace și contururile roților sunt vopsite într-o nuanță de culoare ce aduce cu lemnul inserat în carena motocicletei.

Yamaha XSR700 Hommage (detaliu spate)

Odată cumpărată, motocicleta poate fi personalizată suplimentar, numeroase componente putând fi adăugate la cererea clientului. În final materialului, trebuie vă spun că modelul Yamaha XSR700 “Hommage” este în acest moment la vânzare – prețul modelului fiind disponibil la cerere – părțile interesate urmând să se adrese producătorului prin intermediul platformei electronice a mărcii. În perioada următoare voi reveni cu mai multe modele spectaculoase de motociclete, majoritatea fiind din categoria de produse personalizate.

Detalii aici: GEORGE WOODMAN GARAGE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here