X CARS Tg. Mureş, extensie BMW Motorrad!

0
166
BMW XCARS Tg. Mureș

X CARS Târgu Mureș continuă extinderea la nivel local, dealer-ul devenind oficial service autorizat BMW Motorrad. O investiţie care asigură patru noi locuri de muncă şi două posturi de lucru echipate la standardele mărcii. Acestea includ elevator, scule speciale, stand de frâne, aparate de jantat/dejantat/echilibrat roţi, totul în urma unei investiţii totale de peste 100 000 Euro. ”De la angajaţi, la clienţi la BMW XCARS ne vedem în primul rând ca pasionaţi. Am descoperit că avem în regiune o comunitate extraordinară BMW Motorrad”, SPUNE Ana Bordianu (Director General BMW XCARS Tg. Mureș).

BMW XCARS Tg. Mureș (showroom)

”Prin acest demers, X CARS acoperă o regiune importantă din România pe partea de service şi aducem alături de noi un grup de clienţi importanţi, care poate întâri vizibilitatea noastră în regiune şi business-ul general”, menționează Anda Bordianu. Totodată, conform lui Ionuț Bâtu (Brand Manager BMW Motorrad România și Bulgaria), ”Piaţa de motociclete se dezvoltă permanent, chiar şi în timpul pandemiei avem o creştere consistentă. Primul trimestru al acestui an vine cu un nou record de vânzări, cu un total de 166 de unităţi, o creştere de aproximativ 38% faţă de acelaşi trimestru al anului precedent. Este firesc să dezvoltăm numărul de parteneri BMW Motorrad, pentru a fi mai aproape de clienţii din România”.

Mai multe știri auto AICI

XCARS Mureş primeşte la deschidere un tablou din partea lui Amirou Diallo. Colaborarea este una de tradiţie, Diallo aigurând cel puţin o lucrare pentru centrele BMW Motorrad din ţară, dar şi pentru biroul BMW Motorrad România. ”Diallo are un stil energic, în care am descoperit că BMW Motorrad, cu spiritul nostru de aventură, se refelectă perfect. Am început colaborarea cu un proiect special pentru biroul nostru central şi am extins la nivelul întregii ţări. Considerăm că prezenţa proiectelor de artă în centrele noastre din ţară face ca acestea să fie mai mult decât simple spaţii comerciale. Diallo, cu explozia lui de culoare şi tuşe puternice aduce o notă personală, ne defineşte”, explică Bâtu. Detalii BMW XCARS AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații – AICI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here