Vitality Club lansează “Olimpiada pentru viață”

0
1434
Ramada Hotel - Vitality Club

Vitality Club – centrul de wellness din cadrul Ramada Plaza Hotel – lansează în luna martie Campania “Olimpiada pentru viață”, una dintre cele mai importante acțiuni de CSR ale anului 2020, punctând în același timp luna femeii dar și împlinirea a 5 ani de existență a clubului. Proiectul “Olimpiada pentru viață” a pornit de la dorința de a marca aniversarea clubului Vitality printr-o campanie de impact si relevanță pentru comunitate.

Ramada Hotel – Vitality Club

Astfel, am ales luna martie pentru desfășurarea campaniei, fiind o perioadă dedicată femeii și am creat un parteneriat valoros cu Fundația Renașterea pentru Educaţie, Sănătate şi Cultură, care a susținut numeroase proiecte în sprijinul femeilor din România, în cei peste 15 ani de activitate. Peste 10 000 de femei sunt diagnosticate anual în țara noastră cu cancer la sân, iar Fundaţia Renașterea a adus pentru prima dată în atenţia publicului această problemă, încă de la înființare, în anul 2001.

Ramada Hotel – Vitality Club

“Olimpiada pentru viață” constă în lansarea unei provocări către membrii Vitality Club, dar și către publicul larg, prin care aceștia se pot înscrie la un triatlon prin donarea unei sume minime (în valoare de 100 lei), iar banii strânși urmând să fie donați Fundației Renașterea. Triatlonul “Olimpiada pentru viață” este un tribut adus femeilor care se luptă cu unul dintre cele mai temute diagnostice. Lansarea competiției va avea loc în data de 7 martie, al cărui amfitrion va fi Cosmin Cernat. În cadrul evenimentului vor fi prezenți membri ai clubului, persoane publice, precum și non-membri care doresc să participe.

Ramada Hotel – Vitality Club (Logo eveniment)

Vor exista două categorii de competiție, pentru profesioniști și pentru amatori. Competiția va debuta în cadrul evenimentului, urmând a se derula pe parcursul unei săptămâni (7-14 martie), la finalul căreia va fi ales un câștigător pentru fiecare categorie, în funcție de performanțele atinse, iar premiile vor consta într-un abonament de un an la Vitality Club pentru categoria profesioniști, respectiv o cină pentru 2 persoane la restaurantul Nostalgia La parc pentru categoria amatori. Suntem onorați să anunțăm că celebrul artist plastic Cătălin Năstăsoiu va crea trofeul competiției. Și nu va fi vorba doar despre efort!

Ramada Hotel – Vitality Club

Au acceptat invitația noastră cu promptitudine și generozitate Showman-ul Banto Dos Santos, care ne va delecta cu energie pozitivă și un spectacol pe ritmuri braziliene, iar bunul nostru prieten Horia Brenciu ne va provoca la un meci de tenis, ce va fi organizat pe 14 martie, în sprijinul campaniei. Pe 14 martie, câștigătorii triatlonului vor fi anunțați, iar în aceeași zi, Horia îl va provoca pe câștigătorul categoriei profesioniști la meciul de tenis. Mai multe detalii sunt disponibile AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.