Vilòn, o nouă stea strălucește în Roma!

0
17
Hotel Vilòn (Roma)

Roma rămâne una dintre cele mai importante orașe ale Europei, Vilòn oferind călătorilor unele dintre cele mai exclusive experiențe. Situat în inima orașului, la mică distanță de Via Condotti, hotelul-boutique și-a deschis porțile în urmă cu doi ani!

Detaliu livingroom (foto Hotel Vilòn – Roma)

Denumit Vilòn, hotelul promite oaspeților experiențe de neuitat pe fondul celor mai importante atracții ale Romei. O reședință care a aparținut puternicei familii Borghese și care datează de la mijlocul secolului al XVI-lea. Începând cu secolul XVII, clădirea este închiriată de diferiți prinți și, începând cu 1841, este încredințată Ordinului Fiicelor Crucii. Clădirea intră în proprietatea ordinului în 1939, rămânând aici până acum câțiva ani.

Confortul

Interiorul recreează străvechea sa splendoare, oferind oaspeților o atmosferă caracterizată de sentimentul Art Déco. S-a dorit oferirea unui aspect intim și luxos, călătorii având la dispoziție un confort demn de o reședință imperială. Vilòn ascunde între zidurile sale 18 giuvaeruri, camere și apartamente care oferă o ambianță luminoasă și primitoare. Dormitoare intime, multe beneficiind de terase cu vedere la Grădinile Palatului Borghese.

Detaliu meniu Adelaide (foto Hotel Vilòn – Roma)

Spațiile dispun de băi de mari dimensiuni, aproape ca niște camere distincte. Zonele de garderobă asigură sentimentul de ”acasă”, în special pentru cei care aleg să stea o perioadă mai îndelungată. Cum iluminatul este  important, oaspeții au opțiunea de a alege intensitatea în funcție de oră, dar și de amploare. În onoarea Prințesei Borghese, restaurantul hotelului a fost denumit Adelaide, spațiul fiind deschis pe tot parcursul zilei.

Servicii

Restaurantul se asigură că primiți experiențe delicioase, ambianța fiind o combinație între rafinament internațional și stil de viață roman. Personalul este atent la detalii, care pot părea uneori nesemnificative pentru oaspeți, abordarea fiind una foarte prietenoasă. Recepția poate realiza orice tip de aranjamente pe toată durată șederii. Prezența localnicilor se traduce prin validarea hotelului ca una dintre cele mai bune locații din Cetatea Eternă!

HOTEL VILÒN (hotelvilon.com)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.