VILLA TORRE: UN REFUGIU LINIȘTIT

0
505

Construit inițial ca un turn de veghe în Evul Mediu, Villa Torre oferă superbe priveliști asupra livezilor de măslini și a văilor din apropierea orașului Perugia. O panoramă ce poate fi admirată dintr-o casă recent renovată, aceasta beneficiind de trei dormitoare și un spațiu ce poate găzdui până la opt persoane, alături de splendide spații în aer liber – o piscină cu dimensiuni olimpice și o terasă placată cu piatră naturală.

Cei care ajung aici se pot bucura de peisajul rural din regiune, locația fiind una destul de retrasă – ceea ce asigura oaspeților o liniște deplină – un club de golf și un restaurant cu preparate delicioase, acestea fiind situate la mică distanță de reședință. Astăzi, turnul vilei este așezat lângă piscina infinită, alături regăsind nenumărate șezlonguri, o zonă pentru servitul mesei în aer liber și un grătar. Cei care doresc să se bucure de lectură, au ocazia de a desfășura această activitate pe terasa turnului, tot aici putând fi observate stelele sau savura un pahar de vin din regiune. Interioarele au fost complet refăcute, bucurându-se de acces la Sky Tv, Wi-Fi și aer condiționat. Plafoanele dispun de grinzi din lemn (specifice zonei), zidurile din piatră și șemineele oferind un farmec rustic spațiilor de locuit din Villa Torre. În living, oaspeții sunt întâmpinați de canapele elegante, dulapuri din lemn și accesorii ce fac din acest loc unul deosebit de primitor și confortabil. În tot acest timp, sala de mese – extrem de luminoasă – se deschide către grădina ce dispune de scaune din răchită și o banchetă poziționată în jurul unei mese de tip fermă.

Rafturile din bucătărie sunt realizate din lemn în nuanțe deschise și oferă un caracter de „modă veche”, spațiul fiind echipat cu aparatură modernă. Fiecare dintre cele trei dormitoare ale vilei, adăpostite de turn, dispun de baie proprie și aer condiționat. La parter, regăsim un dormitor cu pat king-size, în timp ce la etajul al doilea există un dormitor cu două paturi supra-etajate și un loc destinat copiilor. De asemenea, etajul al treilea găzduiește un dormitor cu pat king-size și acces direct la terasa de pe acoperiș. Deși vila este una liniștită, datorită mediului rural în care se află, la doar cinci minute de mers cu mașină vei regăsi un teren de golf și restaurantul Antognolla. Villa Torre este situată pe proprietatea Murlo, ceea ce înseamnă că în regiune vei putea vizita castelul Murlo și valea Monte Tezio, ambele fiind vizibile de pe terasa vilei. În fine, mai trebuie să adaug că această proprietate este poziționată între Umbria și Perugia, ceea ce face ca oaspeții să poată explora mult mai ușor obiectivele turistice în regiunea Umbria (dacă doriți).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.