Villa Noci, reședință Castello di Reschio

0
4
Villa Noci

Priveliștile dealurilor, plantațiile de măslini și chiparosșii, alături de o superbă piscină și arhitectură rustică fermecătoare, toate acestea constituie ingredientele unei reședințe spectaculoase din provincia Umbria. Villa Noci a fost construită inițial în secolul al XVII-lea, ea fiind o locuință de tip fermă – din piatră, cu trei dormitoare – renovată recent și redată circuitului turistic din regiune. Vila face parte din proprietatea Castello di Reschio și poate fi utilizată ca și cum ar fi propria dumneavoastră casă – în mediul rural din Umbria – personalul discret aflându-se în permanență la dispoziția oaspeților.

În momentul când părăsiți Villa Noci, vă întâmpină o superbă panoramă a dealurilor din apropierea Cortonei și Perugiei. Două terase acoperite cu pergolă și o loggie sunt locurile perfecte a vă putea relaxa, a servi masa și bucura de aerul proaspăt al dimineții, în timp ce grădinile luxuriante – terasate – vă conduc către piscina infinită. Pentru cei care doresc să fie la curent cu știrile zilei, un televizor cu ecran plat vă așteaptă în living, bucătăria și camera de zi fiind deschise, ceea ce creează o senzație convivială între oaspeți.

Podelele din teracotă, plafoanele boltite și șemineul de mari dimensiuni – din camera de zi – sunt indicii asupra moștenirii acestei clădiri, în timp ce ferestrele și ușile arcuite sunt un „accesoriu” modern binevenit. Stilul este unul confortabil și modern, în living regăsing o canapea din fier forjat, scaune și mese retro, alături de dulapuri din lemn de culoare verde – în contrast cu teracota în nuanță maro – ele venind să completeze bucătăria bine utilată a casei.

Există două dormitoare în casa principală a Vilei Noci și una în anexa oaspeților, toate trei fiind dotate cu aer condiționat. În casa principală, ambele dormitoare dispun de paturi duble și băi proprii; de asemenea, unul dintre dormitoare dispune de un șemineu, o masă de studiu, o loggie și acces la grădină privată. Anexa oaspeților are un living și o chicinetă proprie, precum și un dormitor cu pat dublu și baie.

În timpul sejurului, personalul de la Castello di Reschio poate organiza plimbări călare sau mountain bike, pot accesa terenul de tenis, servicii în bucătărie și chiar șofer personal. Dacă doriți să explorați pe cont propriu, la doar 28 de kilometri de mers cu mașina o să regăsiți Cortona, în timp ce la 32 de kilometri se află Perugia, Florența fiind la distanță de 139 de kilometri, în timp ce Roma se regăsește la doar 228 kilometri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here