Villa La Massa, explorează stilul florentin!

0
241
Villa La Massa

Villa La Massa este una dintre clădirile care combină grandoare istorică și serviciile luxului contemporan. O reședință care oferă ce este mai bun din ambele lumi, grandoarea florentină regăsindu-se acum la dispoziția oaspeților internaționali!

Double Suite (foto Villa La Massa)

Nu poți vizita Toscana fără să te cazezi într-una din superbele ei vile și fără să vizitezi siturile arheologice. Este genul de regiune care îți oferă câte puțin din fiecare: vinuri, mâncare, tradiții, artă și istorie. Iar pentru a vizita o astfel de provincie, propunerea noastră de cazare se îndreaptă către Villa La Massa. O clădire construită la finalul anilor 1200 și folosită de familia de’Medici (între secolele XV/XVI) ca reședință de vară.

Reper istoric

La Massa este un reper istoric în sine, vila fiind situată la aproximativ o oră de podgoriile din Chianti. Totodată, în apropiere regăsiți situri culturale din Florența, plajele Forte dei Marmi sau Livorno, precum și drumețiile din Pistoia. Firește, dacă vizitați una dintre aceste locații depinde în întregime de dumneavoastră sau timpul avut la dispoziție. Cu siguranță, proprietatea – așezată pe malul râului Arno – vă oferă numeroase facilități.

Centrul Spa (foto Villa La Massa)

Devine hotel de lux în 1948, timp de peste 600 ani fiind în proprietatea celor mai puternice familii florentine. Ultimii șaptezeci de ani au transformat anexele, hambarele și spațiile de depozitare în moderna și luxoasa reședință La Massa. Vila oferă cincizeci și una de camere și apartamente în cinci clădiri unice. Fiecare cameră a fost reabilitată pentru a păstra cât mai mult din arhitectura și atmosfera originală a proprietătii.

Ospitalitate

În anul 1998, La Massa devine parte a grupului Villa d’Este, reședința bucurându-se de reputația legendarului hotel din Como. Ospitalitatea de clasă mondială și personalul bine pregătit au transformat vila într-un dintre cele mai căutate reședințe din Europa. Un exemplu este Il Verocchio, restaurant care oferă splendide priveliști asupra râului Arno. Aici îl regăsim pe Chef Stefano Ballarino – adus de la Villa Villa d’Este.

Chef Stefano Ballarino (foto Villa La Massa)

Bistro-ul L’Oliveto te întâmpină cu priveliștea plantațiilor de măslini ale hotelului, locul fiind ideal pentru petrecerea unei după-amiezi agreabile. Un Spa complet utilitat te așteaptă cu serviciid e fitness, baie cu aburi, sauna și cameră de relaxare. Regăsim aici o listă completă de tratamente de la  renumita Officina Profumo-Farmaceutica di Santa Maria Novella din Florența. În fine, Villa La Massa oferă diferite servicii de concierge.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.