Viitorul în varianta Nissan Ariya

0
579
Concept Nissan Ariya

Viitorul mobilității în varianta Nissan, cam aceasta ar fi tema zilei. După inaugurarea unei noi ere în istoria japoniei – odată cu urcarea împăratului Naruhito pe tronul crizantemei – începând din 24 octombrie (până pe 4 noiembrie) se desfășoară Tokyo Motor Show, numeroase premiere fiind așteptate. Printre ele, am remarcat conceptul propus de Nissan, modelul Ariya.

Concept Ariya

În denumirea conceptului – complet nou și de producție electrică – viitorul Nissan s-a inspirat din trecutul său, care reprezintă și direcția viitoare a constructorului japonez: Ariya. Creat ca o viziune a viitorului electrificat Nissan, numele Ariya readuce în fața privitorului cele mai puternice și vechi valori ale națiunii japoneze – imagini ce evocă respect și admirație. “Fiind un nou icon al Mobilității Inteligente Nissan, și reprezentând următorul capitol din viața oamenilor, am simțit că acest concept merită să poarte un nume ce se identifică cu extrordinara moștenire a mărcii”, a declarat Yasushiro Yamauchi (Director Executiv al Nissan Motor Co.). “După o deliberare îndelungată, am selectat numele Ariya, un nume care este atât o reflecție a trecutului, cât și viitorului”. În contextual noului concept Nissan, experiența de conducere este conectată și interesantă.

“Este un model ultra-elegant, cu o linie ascuțită și puternică”, a declarat Alfonso Albaisa (Senior-Vicepreședinte pentru design global în cadrul companiei Nissan). “Platforma de ultimă generație visată de inginerii noștri, inspirată din ansamblarea și alimentarea electrică avansată, a constituit o alegere perfecta pentru echipa noastră de design, o sursă de reflecție și formă de inovație obținută din resursele companiei noastre. Ariya este un nume care va fi sinonim cu noua viziune generală a proiectării și ingineriei de care se bucură compania Nissan”, încheie domnul Albaisa. Vom reveni cu mai multe informații, pe măsură ce principalele mărci auto își vor prezenta noutățile. Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile AICI.

Concept Ariya

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.