VF Corporation a achiziționat Supreme

0
467
Supreme & Louis Vuitton (colecție 2017)

VF Corporation, proprietarul mărcilor Vans, The North Face și Timberland, a achiziționat recent una dintre cele mai bine poziționate mărci ale momentului: Supreme. Gigantul din Denver a menționat semnarea unui acord de cumpărare definitive a mărcii cu sediul în New York, o companie aflată în centrul universului vestimentației streetwear. Fondatorul acesteia – James Jebbia – și restul echipei de conducere Supreme vor rămâne în cadrul mărcii – la sediul din New York, pe strada Lafayette –  locul unde compania și-a început drumul spre succes.

Supreme & Louis Vuitton (backstage – 2017)

VF Corporation a menționat că această înțelegere, despre care a lăsat să se înțeleagă că este una extrem de profitabilă, este una “acretivă” față de câștigurile ajustate per/acțiune din anul fiscal care se încheie în aprilie. Astfel, grupul se așteaptă la venituri de cel puțin 500 milioane Dolari și o creștere cu 20 de cenți per/acțiune după preluarea Supreme. Amintind de preluare, Steve Rendle (Președinte & Director Executiv al VF Corporation) a declarat că: “VFC este compania ideală pentru administrarea unui astfel de brand, oferind în același timp oportunitatea de a valorifica expertiza grupului pentru permite o creștere durabilă a mărcii pe termen lung. Achiziția Supreme este o validare suplimentară a viziunii și strategiei noastre de a evolua în continuare portofoliul de mărci și de aliniere la oportunitățile de piață pe care le observăm în sectorul de îmbrăcăminte și încălțăminte”.

Supreme (campanie millennials – 2018)

De asemenea, James Jebbia (Fondatorul mărcii Supreme) a menționat: “Suntem mândri de alăturarea VF Corporation, o companie de talie mondială, care deține branduri extraordinare cu care am colaborat ani de zile, menționând aici The North face, Vans sau Timberland. Acest partenriat va menține cultura și independența noastră unică, permițându-ne în același timp să creștem pe drumul început în anul 1994”. Un acord care este așteptat să fie finalizat în acest an calendaristic, fiind așteptate și vânzările participațiilor deșinute de companii precum Carlyle și Goode Partners. De altfel, Carlyle a făcut valuri în anul 2017, atunci când compania a preluat 50% din acțiuni contra sumei de 1 miliard Dolari. În acest sens, sunt așteptate detalii suplimentare din partea VF Corporation, în urma unei conferințe pe care grupul urmează să o aibă alături de investitori. Detalii aici: VF CORPORATION

Ma I multe informații aici: STORIES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.