Veuve Clicquot, călătorie cu Orient Express!

0
97
Orient Express & Veuve Clicquot

Pentru a marca 250 ani de existență, Veuve Clicquot a conceput o călătorie excepțională la bordul faimosului Orient Express. Începând cu 5 iunie, oaspeții vor putea petrece două zile descoperind istoria și savoir-faire-ul specific Casei de șampanie.

Interior Orient Express (foto ARR/Veuve Cliquot)

Călătoria se desfășoară între Reims și Venezia, reluând astfel traseul primelor sticle de șampanie expediate în străinătate în 1772. Intitulată “Voyage Solaire” – nume inspirat de culoarea galbenă a etichetei din 1877 – călătoria urmărește soarele din zori până la apus. Punctul de plecare este la răsăritul soarelui în Reims, în inima Champagne, cu o vizită la pivnițele etichetei. Aici se degustă cele mai prestigioase cuvée-uri ale mărcii.

Aventura

Aventura este însoțită de Didier Mariotti (Cellar Master Veuve Clicquot), rafinamentul “expediției” fiind continuat la bordul legendarului tren. Într-o atmosferă atemporală, oaspeții călătoresc înconjurați de un decor autentic, accentuat de numeroase detalii art déco. Pasagerii aflați la bordul trenului au posibilitatea să se delecteze cu o cină elegantă, completată cu șampanie. Răsăritul soarelui este marcat de trecerea peste Alpi.

Etichetă clasică (foto ARR/Veuve Clicquot)

Prima oprire se realizează Innsbruck, cazarea urmând să fie realizată în elegante cabane de munte. Aventura magică are ca punct culminant o cină la apusul soarelui – desfășurată la Belmond Hotel Cipriani – pe insula Giudecca. Oaspeții care rezervă o Cabin Suite sau Grand Suite se pot bucura de un mic dejun la vagonul restaurant. Pasagerii care rezervă un Grand Suite sunt invitați la o noapte exclusivă la reședința Veuve Clicquot din Reims.

Eticheta

Fondată în anul 1772, faimoasa casă de șampanie rămâne fidelă motto-ului său emblematic – “Only one quality, the finest”. Sunt cuvinte care încapsulează două secole și jumătate de savoir-faire în inima unei moșteniri excepționale: spiritul vizionar al Madame Clicquot. Totodată, Belmond a cultivat arta unică a călătoriilor rafinate, începând cu achiziția Hotelului Cipriani din Venezia în 1976. Este o experiență incredibilă. De povestit!

Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.