Vacheron Constantin, colecție ultra-subțire!

0
30
Colecția Traditionelle (foto: Vacheron Constantin)

Vacheron Constantin de propune colecția Traditionelle, un dialog intim între rafinamentul estetic și mecanic. Colecția se distinge printr-o paletă bogată de complicații orologere, sporită astăzi de mecanismul cronograf ultra-subțire realizat de manufactura elvețiană.

Detaliu revers (foto: Vacheron Constantin)

Un repertoriu tehnic evidențiat de codurile estetice eminamente orologere și ceasuri care onorează tradițiile Haute Horlogerie din Geneva. O moștenire a tradiției încă din secolul al XVIII-lea. Fabricat din platină 950, acest model de ceas este realizat într-o ediție limitată de doar 15 piese (numerotate individual). Prezentat la Watches & Wonders, ceasul face parte din tema Classic with a Twist și evidențiează energia creativă a mărcii.

Excelență tehnică

Ghidat de identitatea specifică a mărcii, ceasul oferă design elegant și excelență tehnică, livrând neașteptatul. De altfel, colecția Traditionelle întruchipează spiritul Haute Horlogerie, atât de prețuit la Vacheron Constantin. Combinând rafinamentul, prestigiul platinei și perfomanțele Calibrului 3500, cronograful își găsește locul imediat în vârful acestei linii de ceasuri. Prețios, această piesă orologeră este extrem de apreciată de colecționari.

Cronograf ultra-subțire (foto: Vacheron Constantin)

Collection Excellence Platine este compusă exclusiv din ediții limitate, toate fiind produse din platina 950. Carcasa, rama, cadranul și coroana sunt produse din acest metal nobil. Ca detaliu important, cureaua din piele de aligator este cusută cu fir din platina și mătase. Celelate elemente – indicatoarele sunt din aur alb de 18k și marcajele orare – reflectă același univers rafinat. Carcasa de 42,5 mm adaugă o distincție inconfundabilă.

Creativitatea mărcii

Creativitatea este o trăsătură definitorie pentru marca orologeră, ea rămânând neschimbată de a lungul timpului. Acest este un cuvânt cheie pentru eleganță, celebrează moștenirea casei orologere și îndrăznește să exploreze neașteptatul. Este un ceas situat la intersecția dintre virtuozitate tehnică și rafinament, o atracție oferită în timp de Vacheron Constantin. Și asta fiindcă fiecare creație este dotată cu o notă de îndrăzneală specifică.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.