Vacheron Constantin, estetică de secol XVIII!

0
62
Vacheron Constantin Traditionnelle

Inspirat de modelul clasic, cu carcasă rotundă și revers canelat, Vacheron Constantin Traditionelle este disponibil în două versiuni distinctive. Un ceas care dezvăluie privitorului Calibrul 2460 QCL/2 și ale cărui punți sunt evidențiate de tratamentul antracit NAC.

Model Traditionelle (foto Vacheron Constantin)

Afișajul triplu-calendar este completat de o fază lunară de precizie, câștigând în profunzime prin stilul său funcțional și contemporan. Colecția Traditionelle a Vacheron Constantin adoptă un stil extrem de sofisticat, două modele fiind dotate cu calendar complet. Încadrate de carcase (41 mm) din aur alb/roz (18k), ceasurile dispun de versiuni cu cadrane din cristal de safir. O transparență care pune în evidență Calibrul 2460 QCL/2.

Detalii

Transparența cadranului este obținută prin tratamentul galvanic NAC al suprafeței, rezultatul fiind o tonalitate de gri-antracit contrastantă. Această nouă interpretare, care combină design-ul contemporan și moștenirea orologeră, amintește de Traditionnelle Twin Beat Perpetual Calendar din 2019. Trăsăturile caracteristice ale colecției Traditionelle sunt încorporate în construcția celor două modele ale mărcii orologere.

Colecție Traditionelle (foto Vacheron Constantin)

Deschiderea asupra mecanismului – vizbil din ambele părți ale ceasului, având culoarea gri-antracit a tratamentului NAC – îi evidențiează puterea mecanică. Înconjurată de o flanșă din opalin gri-ardezie, partea superioară a cadranului de safir se prezintă cu un segment guilloche. Cadranul poate fi observant din mai multe părți, oferind un afișaj deschis pentru zile și luni. Discul cu faza lunii este acoperit de o suprafață translucidă din safir.

Calibrul

În centrul acestor două noi modele regăsim Calibrul 2460 QCL/2 cu cele 312 componente ale sale. Dotat cu un mecanism stop-seconde, acesta bate cu o frecvență de 28.800 vibrații/oră și 40 ore rezervă de putere. Pe lângă indicațiile calendarului triplu, ceasul oferă precizia fazelor lunii care necesită o corecție la fiecare 122 de ani. Rezistente la apă (30 metri), ceasurile Vacheron Constantin sunt dotate cu curele din piele de aligator.

Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.