Vacheron Constantin, ediție cu Chan Chun Wai!

0
40
Vacheron Constantin & Chan Chun Wai

Vacheron Constantin, cunoscuta manufactură elvețiană, a prezentat recent cea mai nouă colaborare a mărcii orologere. Este vorba de parteneriatul cu Chan Chun Wai, primul chinez care se alătură campaniei ”One of not many”.

Instantaneu Chan Chun Wai (foto Vacheron Constantin)

Chan Chun Wai este una din speranțele baletului chinez, el fiind cooptat în cercul de artiști ai mărcii orologere. El va personifica colecțiile Patrimony și Traditionnelle, interpretând puritatea stilistă a liniilor și curbelor lor clasice în abordări moderne. Campania de comunicare ”One of not many” prezintă talente a căror pesonalitate și muncă exprimă căutarea constantă a exclenței. O deschidere către lume și spirit de inovație.

Colaborare

Inovația și creativitatea sunt repere care caracterizează marca Vacheron Constantin. Vizionari, experții mărcii orologere sunt recunoscuți pentru pasionea depusă în construcția unora dintre cele mai bune ceasuri din lume. Sunt atribute transferate în campania de comunicare din China, Vacheron Constantin fiind mândră de cooptarea artistului Chan Chun Wai. Născut în 1992, artistul chinez are un  parcurs interesant.

Repeții artist Chan Chun Wai (foto Vacheron Constantin)

Primii pași îi face în cadrul unei asociații din orașul natal, locul unde ia contact cu lumea baletului. În primii ani de școală, perseverența și talentul îi sunt descoperite și cultivate de profesorul său. Începe să aprofundeze arta baletului și, peste ani, munca îi este recunoscută prin performanțele și eleganța aratată pe scenă. Sosit dintr-o țară fără un trecut solid în balet, artistul chinez dezvoltă tehnici care simbolizează perfecțiunea.

Principii

“Singura modalitate de a străluci pe scenă este să interpretezi baletul din inimă. În acest sens, eu ofer propria mea interpretare în lumea modernă de astăzi”, spune artistul. În prezent, artistul este prim-solist la New York City Ballet (SUA), în social media chineză fiind denumit “prințul balerin”. De asemenea, Chan Chun Wai împărtășește cu artizanii Casei orologere devotamentul pentru detalii și dorința continuă pentru excelență.

Detaliu campanie Chan Chun Wai (foto Vacheron Constantin)

Având convingerea că “mișcarea perfectă înseamnă tehnică și dăruire absolută”, asemănările dintre Dans și Orologerie sunt ușor de trasat. Recunoaștem aici angajament, perseverență, excelență tehnică și execuție precisă, cerințe îndeplinite pe deplin de artistul chinez. Astfel, el reușește să îmbine colecțiile Patrimony și Traditionnelle. Sunt două colecții care perpetuează excelența și simțul artistic al mărcii Vacheron Constantin.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.