Vacheron Constantin, colecție Overseas Everest!

0
166
Overseas Chronograph Everest & Cory Richards

Vacheron Constantin deschide noi orizonturi cu ajutorul a două noi variante: Overseas Chronograph “Everest” și Overseas Dual Time “Everest”. Aceste două ediții (limitate la 150 piese, numerotate) sunt ideale pentru purtarea zilnică sau “fapte îndrăznețe”!

Overseas Cronograf Everest (foto Vacheron Constantin)

O spune exploratorul și fotograful Cory Richards, cel care a purtat modelul cronograf în timpul unei cățărări în Colorado. Un simbol al deschiderii către lume, colecția Overseas explorează noi culmi ale eleganței și robusteței cu cele două modele sportive. Inspirate de cel mai înalt vârf din lume, ceasurile Overseas Chronograph “Everest” și Overseas Dual Time “Everest” explorează aventura. Excelent personificată de exploratorul Cory Richards.

Cronograf “Everest”

Lejer și versatil, Overseas “Everest” optează pentru complicația cea mai apreciată de pasionații de sport, oferind funcții cronograf. Carcasa (42,5 mm) prezintă o combinație contrastantă de titan și oțel inoxidabil, cadranul armonios oferind o lizibilitate optimă. Realizate în tonuri de portocaliu strălucitor, indicatoarele cronografului sunt foarte ușor de urmărit. Indicatoare puse constant  în mișcare de calibrul automat 5200/2.

Cory Richards (foto Vacheron Constantin)

Mecanismul, realizat in-house, este prevăzut cu o roată care conduce operațiunile de pornire, oprire și resetare a funcției cronograf. Performanțele tehnice sunt completate de estetica deosebit de contemporană. Tratamentul NAC de pe placa de bază este ecoul nuanțelor de gri/antracit ale acestui model de ceas. De asemenea, greutatea oscilantă este realizată din aur roz de 22k, pe suprafața ei fiind gravată silueta Muntelui Everest.

Dual time “Everest”

Situat la intersecția dintre performanță și stil, Overseas Dual Time “Everest” este o invitație deschisă la călătorie. Este un ceas inspirat de prototipul construit pentru a-l însoți pe Cory Richards în ultima ascensiune pe “acoperișul lumii”. Produs în ediție limitată (150 piese), ceasul oferă toate funcțiile utile călătorilor și exploratorilor experimentați. Carcasa de 41 mm este produsă din titan/oțel inoxidabil și beneficiează de calibrul automat 5110 DT/2.

Overseas Dual Time (foto Vacheron Constantin)

Un mecanism Vacheron Constantin care permite citirea simultană a două fusuri orare. În plus față de indicatoarele clasice ale orei locale, un al patrulea indicator portocaliu afișează ora de acasă. Aceasta este cuplată cu un indicator zi/noapte în tonuri de culoare asortate. Cele două fusuri orare pot fi corectate prin rotirea coroanei în ambele direcții. Placa de bază beneficiează de tratament NAC gri-antracit, greutatea oscilantă fiind din aur roz de 22k.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.