Vacanta la North Pole Igloo

0
40

Excursiile în locurile considerate de neatins până acum devin din ce în ce atractive. Un exemplu îl constituie o vacanță la Polul Nord, în luna aprilie a anului 2020 fiind programată inaugurarea unui pop-up hotel cu zece igloo-uri, locația urmând să fie deschisă pentru numai doar o lună.

Pentru călătorul care dorește să experimenteze unele dintre cele mai inaccesibile locuri de pe planetă, despre care majoritatea oamenilor doar au citit, compania Luxury Action le pune la dispoziție una dintre cele mai spectaculoase locații de vacanță.

North Pole Igloo

Începând cu primăvara anului viitor, compania de turism scandinavă va oferi clienților oportunitatea de a petrecea noptțile într-unul dintre cele mai inospitaliere locuri de pe pământ – Polul Nord.

În luna aprilie, pentru doar o lună, North Pole Igloos va fi deschis în punctul cel mai Nordic al pământului, aici oaspeții având ocazia să petreacă o noapte sub cerul înstelat. Binențeles, o astfel de experiență – în ofertă fiind inclusă doar o noapte – vine cu un preț pe măsură: 95.000 Euro de persoană.

Inaccesibil în cea mai mare parte a anului, la Polul Nord se poate ajunge cu elicopterul (în luna aprilie) sau nave specializate (în perioada iunie – iulie). Aproximativ o mie de persoane vizitează regiunea în fiecare an, aceștia fiind echipați în principal cu corturi și accesorii necesare supraviețuirii în această parte a lumii.

Însă, oaspeții care vor alege o vacanță prin Luxury Action, vor beneficia de condiții de călătorie și cazare la standard înalte – ajungând la hotel după o căclătorie cu elicopterul de doar două ore – ei fiind întâmpinași de zece igloo-uri încălzite, fiecare locație fiind dotată cu baie proprie. De asemenea, oaspeții vor putea urmări unul dintre cele mai frumoase spectacole ale naturii pe parcursul șederii lor, aurora boreală fiind extrem de activă în luna aprilie.

North Pole Igloo

“Polul Nord a fost una dintre cele mai exclusive vacanta de călătorie ani de zile, în regiune nefiind disponibile facilități de cazare confortabile”, a declarat Janne Honkanen (Fondatorul companiei Luxury Action) pentru postul CNN.

“Am dorit să creez o modalitate mult mai confortabilă pentru cei dornici să experimenteze condițiile de vacanta de la Polul Nord, la dispoziția oaspeților regăsindu-se unele dintre cele mai bune facilități de cazare”, completează dna. Honkanen.

Chiar dacă prețul poate părea unul foarte mare, este bine de știut și ce facilități sunt incluse în această sumă. Astfel, excursia beneficiează de un manager de tabără, un ghid pentru vizionarea vacanta lumii sălbatice din zonă, servicii de bucătărie și securitate. Totodată, tariful mai are inclusă și o ședere de două nopți în Svalbard – un arhipelag situat între Norvegia și Polul Nord – alături zboruri cu avionul/elicopterul și logistica necesară pentru deplasarea între grupul de insule și hotel.

Pentru cei care doresc o instruire suplimentară, compania pune la dispoziție (contra cost) o facilitate deținută în Octola, Laponia finlandeză. Mai multe detalii sunt disponibile AICI.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here