Vacanță la bordul unui gulet tradițional

0
512
S/Y Entre Cielos

Atunci când elvețienii Cecile Adam și David Wager s-au mutat în Mendoza (Argentina), nu și-au imaginat că dragostea lor pentru meniurile fine și vinurile de calitate le vor purta pașii pe două continente.

Însă, începând cu luna mai (a.c.), exact așa se va întâmpla: în urma succesului obținut cu Entre Cielos Wine + Spa din Mendoza, proprietarii își extind serviciile de ospitalitate odată cu lansarea S/Y Entre Cielos, un yacht privat care va naviga între insulele grecești (începând cu 10 mai).

S/Y Entre Cielos

Proiectată ca o navă tradițională (guletă mediteraneeană), yacht-ul măsoară 104 metri și poate găzdui un maxim de douăsprezece persoane în cinci cabine, fiecare dintre acestea fiind denumită după un filozof grec (Socrates, Plato sau Pitagora) și beneficiară a unei biblioteci consistente.

Personalul de la bord este compus din cinci persoane și include un bucătar privat, el fiind responsabil cu pregătirea unor mese personalizate – produsele alimentare și fructele proaspete urmând să fie achiziționate din fiecare port unde oprește yachtul; de asemenea, oaspeții se pot bucura de puntea spațioasă din lemn – amenajată cu canapele confortabile și o zonă pentru servitul mesei.

Având în vedere originile viticole ale mărcii Entre Cielos, mesele vor fi asociate cu sticle de vin dintr-o selecție bine realizată – ce scoate în evidență etichete de top din Grecia și lume.

S/Y Entre Cielos

În ce privește oferta de navigație, oaspeții vor putea explora atât zonele populare, cât și destinații mai puțin cunoscute din insulele grecești, itinerarul oferind vizite prin lanțul Cicladelor (inclusiv vacanță în Mykonos sau Santorini), insulele Ionice (cu influențele ei venețiene, britanice și franceze) precum și în Golful Saronic (o zonă marcată de mitologie și cu o istorie bogată).

De-a lungul traseului veți avea ocazia să vizitați orașe antice, precum și plimbări fermecătoare prin micile porturi pescărești sau savurarea meniurile locale, admirând apusul de soare în compania unei băuturi tradiționale grecești. O opțiune de vacanță ar fi oprirea într-un golf retras, aici având posibilitatea de a face scufundări în apele verzi-albastre, alături de ședințe de snorkeling și înot.

În fine, dacă am reușit să vă conving să alegeți această destinație, nu-mi rămâne decât să vă îndrum către site-ul oficial al companiei. Mai multe detalii aici (Entre Cielos).

S/Y Entre Cielos

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.