• #BMWPhotoCamp, arta fotografică întâlneşte designul

  Ajuns la ediția a treia, #BMWPhotoCamp marchează o evoluție importantă: pentru prima dată evenimentul s-a desfășurat în afara României. Realizat cu sprijinul BMW Portugalia, evenimentul și-a propus să aducă în prim-plan fotografii auto și munca acestora.

  Read More

 • Bud Lee. Războiul este aici (1967)

  Iulie 1967, “momentul când John Smith (șofer de taxi) este arestat și bătut de poliția orașului Newark”, spune Bud Lee. Fotograf celebru, Lee documentează timp de câteva zile evenimentele petrecute în metropola americană, surprinzând transformarea orașului într-o zonă de război!

  Read More

 • Bulgari, expune la Thyssen-Bornemisza!

  Bulgari a dat startul celei de-a 75-a aniversări a mărcii printr-o expoziție desfășurată la Muzeul Național Thyssen-Bornemisza. Denumită “Bulgari Serpenti: 75 years of infinite tales”, expoziția este realizată în parteneriat cu artistul Rafik Anadol!

  Read More

 • Pablo Picasso este omagiat în 2023!

  Anul acesta se împlinesc cincizeci de ani de la trecerea în eternitate a marelui artist spaniol Pablo Picasso. Puține personalități au definit o epocă sau mișcare artistică, precum a reușit să o facă acest pionier al cubismului!

  Read More

 • DS Automobiles, studiu despre artă!

  “Mona Lisa” este opera de artă pe care majoritatea britanicilor vor să o vadă, potrivit unui raport DS Automobiles. Celebrul portret a lui Leonardo da Vinci a învins lucrări precum “Țipătul” (Edvard Munch) sau “Noapte înstelată” (Vincent Van Gogh)!

  Read More

 • The Macallan sărbătorește artizanatul!

  Creat într-o perioadă tulbure pentru The Macallan, The Reach este dovada istoriei, ingeniozității și forței de caracter a mărcii. Și mă refer aici la anul 1940, o perioadă în care lumea se afla în plin război mondial!

  Read More

 • Hennessy, ediție exclusivă Dame Jeanne!

  Pentru prima dată în istorie, Hennessy a prezentat unul dintre cele mai rare amestecuri – realizat în ediție limitată. Produs după cele mai înalte standarde ale savoir-faire-ului francez, amestecul este unul dintre cele mai exclusiviste cognac-uri ale Casei.

  Read More

 • Royal Salute Time Series 51 Year Old Whisky!

  Whisky-ul produs de Royal Salute este unul din acele produse care câștigă valoare pe măsură ce timpul se scurge. O demonstrează cea mai nouă ediție a producătorului scoțian – The 51 Year Old – unul dintre cele mai exclusiviste amestecuri.

  Read More

 • Șampania, cel mai bun an de până acum!

  În pofida problemelor create de pandemie și unei ponderi a vânzărilor ușor diminuate, 2021 a fost unul bun pentru șampania. Astfel, Champagne50 este cel mai performant dintre indicii Liv-ex-1000, oferind creșteri substanțiale de preț la anumite șampanii.

  Read More

 • Brâncoveanu XO, ediție Gheorghe Zamfir!

  Alexandrion Group a lansat Brâncoveanu XO – Ediție Limitată Gheorghe Zamfir, un vinars rafinat și complex, maturat ȋn butoaie de stejar. Produs la Distileriile Alexandrion Saber 1789, Brâncoveanu Vinars este un brand premium ȋn portofoliul Alexandrion Group.

  Read More