UN NOU BRAND DE OSPITALITATE ÎN ROMA

Un nou brand de ospitalitate oferă turiștilor care ajung în Roma unele dintre cele mai exclusiviste apartamente. Dacă călătoriți însoțiți de prieteni, doriți mai multă intimitate sau planificați o ședere prelungită în Cetatea Eternă, este firesc să doriți un loc unde să vă simțiți ca acasă. Grand House, căci despre ea vorbim aici, este una dintre cele mai noi mărci de ospitalitate care își deschide porțile la Roma, oferind servicii comparabile cu cele ale unui hotel de cinci stele.

În prezent, brandul a lansat șapte apartamente în Roma, inclusiv o reședință cu trei dormitoare deținută de un colecționar de artă – într-o clădire istorică, situată în imediata apropiere a Pantheonului – și o alta cu cinci dormitoare într-un palat renascentist din Piazza Mattei (o reședință aflată timp de câteva sute de ani în posesia familiei Costaguti). Detaliile de epocă întâlnite în fosta reședință a familiei Costaguti sunt vizibile în frescele originale, podelele din teracotă, șemineele din marmură, coroanele juxtapuse cu arta contemporană și piese de mobilier Mid-Century – realizate de Charles și Ray Eames, Verner Panton și Achille Castiglioni. Cele șapte apartamente sunt operate de Massimo și Maurizio Micangeli, al căror tată (Lamberto) a fost președintele societății Compagnia Italiana dei Grandi Alberghi (CIGA) – primul lanț de proprietăți de lux din lume, o societate achiziționată de Starwood și devenită cunoscută sub numele Luxury Collection – afacerea de lux aflându-se în ADN-ul celor doi frați. „Accesul la aceste proprietăți incredibile se datorează relațiilor bune pe care familia noastră le-a cultivat cu proprietarii de-a lungul generațiilor”, menționează dl. Massimo Micangeli. „De asemenea, rețeaua construită de noi la nivel internațional ne ajută să creștem și să oferim o selecție unică de servicii și excursii în mai multe locații din Italia – Milano sau Florența – alături de două orașe importante: New York și Paris.

„Oaspeții care se vor caza la unul dintre apartamentele Grand House vor beneficia de servicii concierge 24/7 și acces la tururi exclusiviste în cele mai importante locuri din Roma (cu ghizi specializați)”. Totodată, pentru a oferi experiențe de neuitat, dl. Micangeli a menționat și semnarea unui parteneriat cu Cristina Bowerman – singura femeie cu stele Michelin – pentru opțiuni speciale de servire a mesei. O altă facilitate oferă posibilitatea ca oaspeții să găzduiască o petrecere privată, echipa coordonată de dna. Bowerman implicându-se în pregătirea mesei – inclusiv în vizitarea Testaccio Market alături de Cristina Bowerman – aceștia având posibilitatea de a afla totul despre specialitățile locale. Pentru cei care doresc să se relaxeze în compania unei băuturi locale, Grand Club se află la dispoziția lor cu diverse facilități, existând chiar posibilitatea stabilirii unei întâniri cu un consilier dedicat tururilor ghidate prin oraș și împrejurimi (clubul fiind inaugurat la finalul lunii martie). În fine, marca de ospitalitate intenționează să ofere servicii complete de ospitalitate în Milano și Florența până în anul 2020. Pentru cei interesați, mai multe detalii sunt disponibile aici (www.thegrandhouse.com).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here