Ulysse Nardin Marine Mega Yacht

0
32
Ulysse Nardin – Marine Mega Yacht

Ulysse Nardin a ales anul acesta, în dauna SIHH, să-și prezinte la „Miami Yacht Show” cea mai nouă creație – Marine Mega Yacht – un urmaș al modelului „Grand Deck Tourbillon” prezentat în cursul anului 2016. De altfel, Ulysse Nardin – o companie orientată către proprietarii de yachturi – a realziat în cadrul acestei ediții limitate doar treizeci de piese.

Ulysse Nardin – Marine Mega Yacht

Inspirat din estetica elegantă și tehnologia încorporată în luxoasele yachturi contemporane, ceasul „Marine Mega Yacht” dispune de o carcasă din platină, cu o dimensiune de 44 milimetri. Cu o combinație din aur alb și email grand feu albastru, cadranul se prezintă cu o siluetă a unui yacht ce se ridică și coboară în valurile oceanului, în timp ce cureaua este realizată din piele de aligator (în culoarea cadranului) de cea mai bună calitate. Alimentarea ceasului este oferită de calibrul Ulysse Nardin UN-63 și care oferă o rezervă de putere de optzeci de ore. Pe cadran regăsim afișarea timpului, o fază tridimensională a lunii și un mecanism care indică înălțimea mareelor în timp real cu o anumită locație.

De asemenea, tourbillon-ul situat în dreptul orei 6 (șase) se rotește o dată la fiecare 60 (șaizeci) de secunde – designul fiind special conceput pentru a semăna cu lamele elicei unui nave maritime de lux. Rezerva de putere este afișată în dreptul orei 3 și este reprezentată de o ancoră – conectată la un lanț ce permite ridicarea și coborârea ei. În partea din spate, carcasa dispune de un geam din safir ce permite observarea mecanismului și a complicațiilor. La fel ca și „Grand Deck”, Ulysse Nardin s-a alăturat manufacturii Christophe Claret – un brand recunoscut la nivel internațional pentru complicațiile sale inovatoare – pentru a dezvolta și a construi noua ediție „Marine Mega Yacht”. În fine, mai trebuie menționat și faptul că fiecare dintre cele treizeci de piese este însoțită de o placă ce poate fi personalizată cu numele proprietarului. Mai multe detalii aici (www.ulysse-nardin.com).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here