Ultrasone, funcționalitate la rang de artă

0
385
Ultrasone - Muzix România

Ultrasone – durabilitatea este cuvântul de ordine astăzi, grija față de mediu fiind un element important în toate sectoarele economice. Evident, acest detaliu important nu putea lipsi din segmentul căștilor de ultimă generație, materialul nostru aducând în prim plan o companie cu sediul în Gut Raucherberg – Bavaria (Germania) – nu departe de Lacul Starnberg. Poziționarea sediului este un element important în ecuația producției de căști de înaltă calitate, deoarece la baza companiei germane se află grija față de mediul înconjurător, un aspect întâlnit inclusiv în flota de distribuție a mărcii – mașini cu propulsie electrică – și a energiei utilizate de facilitatea de producție: alimentarea cu electricitate este asigurată de un sistem complex de panouri fotovoltaice.

Ultrasone (Edition 11)

La Ultrasone durabilitatea nu este un cuvânt lipsit de conținut, ci o parte integrantă a filozofiei corporative a mărcii. Un alt aspect important îl constituie colaborarea cu furnizorii locali, în special cu cei neutri din punct de vedere climatic: “…credem în procesul de fabricație neutru din punct de vedere climatic, în armonie cu mediul înconjurător, această opțiune fiind cea mai bună modalitate pentru a realiza o structură corporativă de succes și o dezvoltare durabilă pentru viitor…”. Înființată acum 25 de ani, Ultrasone realizeză unele dintre cele mai performante căști de pe piață, de-a lungul anilor opiniile utilizatorilor despre modelele produse au condus la o schimbare substanțială în construcția acestora: obiectele funcționale au devenit adevărate opere de artă.

Ultrasone (Edition 15)

Un prim pas l-a constituit dezvoltarea de unități descentralizate – cu soluții inovatoare și eficiente – tehnologia brevetată “S Logic®” fiind responsabilă pentru crearea caracteristicilor sonore spațiale. O tehnologie revoluționară pot spune, calitatea sunetului surround câștigând foarte muți adepți în industria Hi-Fi, studiouri și domeniul muzical, sunetul devenind mult mai natural și informativ, similar cu cel experimentat la ascultarea difuzoarelor tradiționale. Foarte important este modul cum funcționează această tehnologie: omul folosește urechea exterioară pentru a înțelege spațiul tridimensional, determinând astfel direcția și distanța sunetului. În loc să ajungă direct în zona urechii interioare, semnalele “S Logic®” sunt reflectate în direcții diferite înainte de a intra în canalul auditiv, astfel fiind creat un sunet tridimensional natural.

Ultrasone (Edition M)

Practic, Ultrasone a dezvoltat o ecranare metalică specială pentru a reduce radiația magnetică de frecvență joasă (cu până la 98%), comparativ cu căștile convenționale. O latură importantă a acestor căști este reprezentată de modul artizanal în care sunt produse, ele devenind obiecte precise și pasionale. Piesele unice sunt caracterizate printr-un design atemporal, în construcția lor fiind combinate thenologia, estetica, inovația și materialele realizate manual. Lemnul de esență nobilă, solid, este completat de cea mai fină piele de oaie, căștile beneficiind numai de materiale de înaltă calitate, subliind astfel standardele ridicate în ce privește aspectul și, foarte important, garantarea unei durate de viață cât mai lungi. Detalii aici: MUZIX ROMÂNIA

Materialul poate fi citit integral în ediția print No. 42 a publicației The Gentleman’s Journal. Mai multe detalii aici: WATCHES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here