Turtle Island, paradisul din Insulele Fiji!

0
272
Turtle Island (Insulele Fiji)

Turtle Island este una dintre cele peste trei sute de insule care alcătuiesc arhipelagul statului Fiji. Colonie britanică din secolul al XVIII, Fiji devine republică independentă din 1970. Datorită frumuseții sale, statul insular a devenit una dintre cele mai căutate destinații de vacanță din Oceanul Pacific.

Experiențe subacvatice (Sursă: Turtle Island)

Trecând peste scurta introducere, voi încerca să vă prezint această superbă dstinație de vacanță. După cum îi spune și numele, insula este locul unde întâlnim numeroase specii de broaște țestoase. Spectaculoasa Lagună Albastră și insulele învecinate – Yasawa și Fiji – domină priveliștea orizontului. Aveți ocazia să experimentați răsfățul pur, relaxarea și romantismul pe una dintre cele mai căutate insule din lume.

Destinație relaxantă

Vânturile blânde transport parfumul florilor tropicale de-a lungul șirului de vile private ale insulei. Totodată, apele calde și azurii de pe cele douăsprezece plaje private sunt semnul că este timpul să vă relaxați. Bucătăria se bazează în principal pe fructe de mare proaspete, legume și fructe cultivate pe insulă, un deliciu culinar. De asemenea, insula oferă experințe culturale deosebite, în special prin interacțiunea cu populația locală.

Interior vilă (Sursă: Turtle island)

Paisprezece vile se regăsesc la dispoziția oaspeților, majoritatea situate în jurul Lagunei Albastre și separate de vegetația luxuriantă. Concepute în armonie cu natura, vilele oferă intimitate și splendide priveliști către ocean. Un serviciu de concierge se regăsește la dispoziția oaspeților pe întreaga durată a sejurului. Despachetarea bagajelor, sevicii de curățenie și organizarea unor experiențe culinare se regăsesc în cadrul acestui serviciu.

Servicii premium

Locuințele sunt simple și primitoare. Acoperișul din frunze și frânghii de cocos este completat de mobilierul artizanal. Textile cu imprimeuri tribale vin să completeze design-ul interior al vilelor. Cea mai căutată vilă este Vonu Point, aceasta oferindu splendide priveliști asupra lagunei Albastre și insulele învecinate. În plus față de facilitățile obișnuite, reședința oferă oaspeților propriul său centru Spa și intimitate extraordinară.

Cină romantică (Sursă: Turtle Island)

Totodată, în Grand Beachfront Villa regăsim vile cu vedere spre ocean, cu zone separate de dormit și paturi king-size. Tot aici regăsim un lounge și bar cu fructe proaspete, cabină duș și o verandă intimă cu pat queen-size. Meniurile, inspirate de bogata tradiție culinară a insulei, sunt simple și delicioase. În meniu regăsiți ton, crab sau homar, alături de carnea de vită australiană și legume, precum și numeroase fructe dulci.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.