Transylvania Classic: pe drumuri de poveste

0
545
Transylvania Classic (Mustang)

Transylvania Classic a rămas în calendarul internațional al Federației Internaționale a Vehiculelor Istorice (FIVA) și în 2020, alături de cele mai prestigioase evenimente din lume. Anul acesta, între 20 și 22 august, orașul Sibiu va fi din nou punctul de întâlnire al mașinilor clasice, precum și al celor electrice. Astfel, pe cele mai frumoase drumuri din Sibiu vor concura mașini care au scris istorie de-a lungul timpului, dar și mașini electrice care prefigurează viitorul.

Transylvania Classic (Mercedes-Benz)

La fel ca în marile competiții internaționale, categoria Young Timer pentru mașini produse după 1991. Mașinile electrice vor avea și anul acesta un loc special la Transylvania Classic. Astfel, în competiție se pot înscrie echipaje orice model de mașină electrică, indiferent de anul de fabricație, obiectivul fiind acela de a promova acest tip de mobilitate. Începând cu 14 iulie sunt deschise înscrierile pentru competiția de regularitate Transylvania Classic, prima competiție de acest gen din România înscrisă în calendarul Federației Internaționale de Vehicule Istorice (FIVA).

Transylvania Classic (BMW i3)

“2020 este un an dificil pentru toată lumea și mă bucur că și în aceste condiții putem continua acțiunile de promovare ale celor mai frumoase locuri din județul Sibiu. Vom lua toate măsurile de protecție și vom aplica toate procedurile de siguranță sanitară pentru ca acest eveniment să fie unul sigur pentru toată lumea. Programul evenimentului este unul provizoriu și va fi adaptat la prevederile care vor fi în vigoare la data desfășurării evenimentului, în special cele legate de spectatori”, a spus Sorin Itu (Organizatorul Transylvania Classic 2020).

Transylvania Classic (Alfa Romeo)

Traseul competiției dedicate vehiculelor istorice și electrice dispune de traseu de aproximativ patru sute de kilometri și îi va purta pe concurenți prin cele mai frumoase locuri din județul Sibiu, punctele de atracție principale fiind Biertan, Păltiniș, Poiana Sibiului și, desigur, celebrul Transfăgărășan. Timp de două zile concurenți vor descoperi un traseu spectaculos și plin de provocări în competiția care pune acum orașul Sibiu pe harta celor mai importante evenimente internaționale dedicate mașinillor istorice și mașinilor electrice.

Înscrieri aici: TRANSYLVANIA CLASSIC

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.