Top trei noi hoteluri de vizitat în 2022!

0
23
Inauigurări 2022 (Faarufushi Retreat)

Încă un an se apropie de final, marcat de problemele pandemiei, chiar dacă oamenii se uită speranță la anul 2022. Cum turismul este considerat una din ramurile care vor ajuta la relansarea economiei, noi deschideri de hoteluri sunt așteptate!

Svart Norvegia (foto Svart)

Ca de obicei, încercăm să vă prezentăm noile destinații, astfel încât dumneavoastră să vă puteți programa vacanța mult-visată. După cum vă așteptați probabil, având în vedere problemele cauzate de Covid-19, majoritatea hotelurilor sunt concentrate pe sănătate. Cu facilități Spa și planuri de tratamente personalizate, hotelurile vor pune accent pe durabilitate. Vă invit să descoperiți top trei noi inaugurări programate pentru anul 2022!

Svart (Meløy) Norvegia

Prezentat drept primul hotel cu energie pozitivă din lume, Svart a stârnit rumoare când a fost prezentat în 2018. Construit pe uimitoarea coastă Helgeland, hotelul – cu formă circulară – este poziționat în partea de jos a ghețarului Svartisen. Este alimentat integral cu energie solară și dispune de facilități Spa & Wellnes, tratamente realizate după metodele tradiționale locale. De asemenea, este Svart perfect pentru a admira aurora boreală.

Le Montrachet (foto COMO Hotels)

COMO (Côte-d’Or) Franța

Fiind prima proprietate franceză a grupului, COMO Le Montrachet va deveni (probabil) una dintre cele mai căutate destinații. Situat în Burgundia, hotelul va combina eleganța clasică franceză cu nivelul de lux cunoscut la grupului COMO. Le Montrachet ocupă patru clădiri de secol XVIII și va oferi 31 de camere și apartamente intime. Desigur, cum Burgundia este cunoscută pentru vinurile sale, cu siguranță aveți ocazia să le degustați.

Faarufushi (foto Emerald Faarafushi)

Emerald (Faarufushi) Maldive

Maldive este cunoscută pentru resort-urile sale, anul 2022 marcând încă o inaugurare de top. Situat pe o insulă retrasă, pe atolul Raa, resort-ul va oferi oaspeților un total de optzeci vile private. Wellness-ul ocupă un loc central, printre facilități numărându-se Emerald Spa – opt apartamente de tip cocoon, răspândite printre palmierii luxurianți. O baie de aburi, biciclete, mașini lectrice și tratamente tradiționale completează facilitățile.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.