TOP CINCI INAUGURĂRI ÎN MEXIC

0
320
mexic resort

Datorită diversității peisajului și culturii deosebit de vibrante, America Latină este una dintre regiunile cele mai pline de satisfacții pentru cei care caută vacanțe în locuri exotice. O regiune ce a crescut prin natura unică și atrăgătoare a hotelurilor sale de lux, fie că sunteți în căutarea unei coaste idilice sau într-unul dintre cele mai dinamice orașe din interiorul continentului. Fiecare dintre acestea oferă un sentiment de “acasă”, în cele ce urmează încercând să vă familiarizăm cu cele mai așteptate inaugurări de hoteluri din America Centrală, în special din Mexic. Hoteluri ce merită a fi vizitate în perioada următoare, misiunea noastră fiind aceea de a vă informa despre cele mai bune condiții de călătorie și petrecere a vacanței.

Montage Los Cabos – Programat să fie inaugurat în luna mai 2018, Montage Los Cabos vă permite să practicați sporturi nautice într-una dintre cele mai spectaculoase locuri din Mexic, regiunea unde este construit resortul fiind perfectă pentru ședințe de înot, scufundări sau snorkeling. Cu o suprafață de aproximativ cinsprezece hectare de coastă, în cadrul comunității Twin Dolphin – între Cabo San Lucas și San Jose del Cabo – resortul este așezat în vârful sudic al Peninsulei Baja. Reședința dispune de suite-uri indoor-outdoor, spațiile fiind proiectate pentru a profita la maxim de superbele peisaje oferite de deșert și linia de coastă pe care este situat, materialele utilizate și schema de culori având ca sursă de inspirație tradițiile locale. În acest cadru aveți posibilitatea să “gustați” perspectivele culturii locale, șansa de a vă inscrie la o călătorie wellness (Spa Montage) și accesul la o serie de facilități precum fitness, tenis, trei piscine și un teren ce poartă semnătura The Fred Couples Signature Golf Course. O altă facilitate este oferită de restaurantul Marea situat pe malul marii, ce oferă meniuri din bucătăria locală. Mai multe detalii aici (www.montagehotels.com).

Zadún, Ritz Carlton Reserve – Resortul este situat pe coasta San José del Cabo, o zonă unde se “ciocnesc” deșertul și Marea Cortez. Vile individuale, dintre care unele cu piscine private, sunt împrăștiate în parcul botanic ce înconjoară resortul, alături regăsind și două terenuri de golf competiționale. Fiecare vilă dispune de propriul majordom, cu sarcina de a oferi cele mai bune servicii pe tot parcursul sejurului dumneavoastră. Reședința este cea de-a patra Ritz Carlton Reserve, inaugurarea locației fiind programată pentru această primăvară. Mai multe detalii aici (www.ritzcarlton.com).

Viceroy Los Cabos – O altă destinație din Peninsula Baja este un impresionant hotel din punct de vedere architectural, clădirea purtând semnătura arhitectului Miguel Angel Aragonés. Resortul se remarcă prin faptul că este înconjurat în totalitate de apă, aleile elegante fiind conexiunea ce leagă fiecare clădire, terasă și apartament din complex – toate oferind vedere la piscinele strălucitoare și plaja cu nisip alb. Ca proprietate Viceroy, resortul dispune de o multitudine de facilități, printre ele regăsind patru restaurante și lounge-uri, un bar pe acoperiș, un centru fitness, Spa și cinema, reședința fiind programată pentru inaugurare în această primăvară. Mai multe detalii aici (www.viceroyhotelsandresorts.com).

Awakening, Riviera Maya – Dedicat în întregime conceptului de “fericire personală”, acest hotel promite să fie primul de acest gen din lume – arhitectura fiind concepută pentru a imita formele naturii – oferind superbe priveliști asupra Nopalitos Lagoon (care este, de fapt, un cenote), alături regăsind și Sian Ka’an Biosphere Reserve (o deltă aflată în apropiere de celebra Riviera Maya). În ce privește cazarea, oaspeții sunt întâmpinați de vile tip cocon – ce îmbină caracteristicile unui copac și al unei cabane de plajă – acestea fiind proiectate pentru a se integra perfect în jungle de coastă. Având la bază o filozofie de lux, resortul își propune să aducă oaspeții în contact cu lumea naturală – oferind în același timp experiențe pentru “hrana sufletului”. Reședința este programată pentru inaugurare în cursul anului 2019. Mai multe detalii aici (www.awakening.mx).

Four Seasons Los Cabos la Costa Palmas – Noul hotel oferit de Four Seasons urmează să se întindă pe o suprafață privată de o mie de hectare, reședința situată în Costa Palmas urmând să beneficieze de propriul său port. Printre facilitățile oferite regăsim mai multe piscine, cinci restaurante, un centru Spa extins și Săli de fitness. Situat pe coastă, hotelul oferă superbe priveliști asupra munților Sierra de la Laguna și a Mării Cortez, locul fiind ideal pentru snorkeling și scufundări, precum și pentru pescuit sportiv, windsurfing sau kite. De asemenea, munții situați în apropiere oferă terenul perfect pentru drumeții, ciclism și calorie, alături de spectaculoasele priveliști ale unor cascade și izvoare termale. Reședința urmează să fie inaugurată în cursul acestui an, pentru mai multe detalii accesați aici (www.costapalmas.com).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.