Tirbușonul automat “Prestigio Maggiore”

0
139
Tirbușonul Prestigio Maggiore

Tirbușonul este un accesoriu important atunci când trebuie să deschidem o sticlă de vin, majoritatea dintre noi utilizând produse clasice. Cum epoca noastră este marcată de transformări tehnologice, am ales să vă prezint pentru această seară un tirbușon electric – denumit Prstigio Maggiore – produs care poate deschide până la 70 sticle cu o singură încărcare a bateriei. Un gadget perfect am putea spune, el fiind util atât pentru serile petrecute în compania prietenilor, cât și pentru diferite evenimente corporative sau reuniuni publice.

Tirbușonul Prestigio Maggiore & Wine

Design-ul noului accesoriu este unul distinctiv – el nu deșine butoane și este 100% automat – livrarea lui fiind însoțită și de un cuțit pentru tăiat folia metalică a sticlei. În ce privește utilizarea, producătorul menționează așezarea sticlei în poziție verticală și atașarea strânsă a tirbușonului, în doar câteva secunde vinul fiind disponibil pentru a fi turnat în pahare. După cum menționat în deschidere, o singură încărcare îi asigură tirbușonului deschiderea 70 de sticle, el putând fi utilizat circa șase luni (dacă luăm în calcul deschiderea a trei sticle de vin pe săptămână). Cum tirbușonul poate fi încărcat wireless, acesta poate funcționa autonom.

Tirbușonul Prestigio Maggiore (Silver Line Edition)

Datorită acestui mic încărcător, nu sunt necesare cabluri, sloturi sau conexiuni suplimentare, un LED încorporat în carcasa tirbușonului indicând nivelul de încărcare a bateriei. Corpul cilindric, realizat din metal, se prezintă cu un finisaj elegant care îl transformă într-un cadou potrivit atât pentru somelierii profesioniști, cât și pentru iubitorii de vin – un cuțit special fiind atașat în partea superioară a tirbușonului. Cu design-ul său elegant, tirbușonul Prestigio Maggiore face parte din Premium Line Edition, alături de această linie regăsindu-se și alte două categorii: Black Line Edition și Silver Line Edition, ambele variante fiind prezente pe piață. Pentru mai multe detalii accesați aici: PRESTIGIO

Mai multe informații aici: EXPLORE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here