Tiffany & Co, colecție cu inspirație clasică!

0
219
00_Tiffany & Co. (colier rubelite & ametiste)

Tiffany & Co. a prezentat recent una dintre cele mai frumoase colecții de bijuterii, o reinterpretare a pieselor clasice într-o linie contemporană. Deși și-a construit renumele prin vânzarea produselor sale către oamenii puternici ai momentului – ca să nu mai vorbim de prezența într-unul dintre cele mai iconice filme din 1961 (Breakfast at Tiffany’s), peliculă care o are protagonistă pe Audrey Hepburn – noua colecție pare tăiată pentru personaje diferite de vechea școală a doamnelor.

Tiffany & Co. (colier)

De exemplu, în cadrul colecției regăsim un colier realziat într-o manieră îndrăzneață – din aur galben de 18k – care energizează o structură clasică de rubelite cu 124 carate tăiate în smarald, fiecare fiind separate de cinci care de diamante tăiate în formă pătrată, alături de nouă ametiste, toate acționând ca un șir care pleacă de la tonuri de violet și până la nuanțe bogate de fucsia. Atât rubelitele, cât și ametistele au fost obținute din Brazilia, pietrele fiind achiziționate și tăiate de specialiștii Tiiffany & Co. special pentru această excepțională bijuterie.

Mai multe știri premium AICI

“Fiecare a fost selectată manual pentru culoarea și claritatea extraordinară a cristalului”, menționează Victoria Wirth Reynolds (Gemologistul șef în cadrul Tiffany & Co.). Iar selecția acestor pietre a fost doar începutul. Ceea ce înseamnă că, în ciuda faptului că pare ceva extrem de simplu, construcția piesei a necesitat aproximativ un an și jumătate de muncă susținută. O lucrare minuțioasă care a dat roade, piesa prezentându-se cu o siluetă restrânsă de pietre colorate, bijuteria putând fi purtată în orice moment al zilei. Detalii Tiffany & Co. AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here