Theodora Golf Club aniversează cinci ani!

0
121
Theodora Popa (Vicepreședinte Theodora Golf Club)

Cel mai important resort de golf din România – Theodora Golf Club – aniversează cinci ani de activitate. Cu peste șaptezeci de turnee și cinci sute de evenimente găzduite, resort-ul oferă unele dintre exclusiviste și rafinate experiențe!

Teren de joc (foto Theodora Golf Club)

Resort-ul l-am descoperit în urmă cu patru ani, având deja un renume creat în numai un an de funcționare. Rememorând, chiar doream să ajung acolo, știind de la parteneri că este un loc cu standarde foarte înalte. Nici nu avea cum să fie altfel, dacă ținem cont de investiția de aproximativ 15 milioane euro. Un pas a însemnat plasarea României pe harta internațională a golfului prin cel mai mare teren la standarde profesioniste.

Investiție

Situat în apropiere de Alba Iulia, terenul de golf se întinde pe o suprafață de circa 56 hectare. Dispune de 18 parcursuri – cu lungime de 6.158 metri – care se finalizează cu cel mai lung traseu din Europa. Acesta dispune de o lungime totală de 765 metri, terenul găzduind și primul turneu PRO AM (în cursul anului 2019).

Detaliu joc (foto Theodora Golf Club)

“De 5 ani, la Theodora Golf Club creăm experiențe speciale pentru oaspeții care se bucură de golf & more. Am crescut sănătos, am trecut cu bine peste anii de pandemie, ne-am mărit echipa și continuăm dezvoltarea. Astăzi, împlinim 5 ani, pe care îi celebrăm cu bucurie, impunând standard de performanță în domeniul ospitalității. Mulțumim celor care ne-au acordat încredere și ne-au ajutat să creștem”, spune Theodora Popa.

Ospitalitate

În afara competițiilor de golf găzduite, resortul din Teleac este renumit și pentru și ospitalitatea impecabilă. Aici sunt organizate unele dintre cele mai speciale evenimente – private sau corporate – care impresionează participanții prin calitatea lor. Theodora Golf Club este locul perfect pentru relaxare, prânzuri sau cine rafinate. Vilele premium răsfață oaspeții cu spații generoase, aceștia bucurându-se de panorama Munților Apuseni.

Detalii aici – GOLF

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.