THEODORA GOLF CLUB LA GO EXPO HELSINKI

Theodora Golf Club

Theodora Golf Club, cel mai mare resort de golf din România, participă în perioada 15 – 17 martie la târgul internațional Go Expo în Helsinki, Finlanda, fiind unicul participant din țară la această expoziție internațională de anvergură. Go Expo Golf – secțiunea dedicată golfului – este unul dintre principalele evenimente de golf din Nordul Europei, cu peste 15.000 de vizitatori estimați, interesul pentru golf fiind mare (dintr-un total de 40.000 vizitatori estimați ai expoziției).

Theodora Golf Club

Conform declarației oferite de dna. Theodora Popa (Vicepreședinte Theodora Golf Club), ”Suntem singurul teren de golf din România care reprezință țara pe cont propriu la târgul GoExpo Helsinki pentru promovarea acestui sport în regiune  și atragerea turiștilor scandinavi în Transilvania”. Frumusețea naturală a țării noastre, dar și posibilitatea de juca golf într-un resort de talie internațională este o combinație unică pentru jucătorii experimentați, dar și pentru cei care vor să experimenteze o nouă destinație în România. #descoperă, #experimentează, #repetă reprezintă oferta turistică unică care poziționează Theodora Golf Club la un nivel similar cu celelalte cluburi și resorturi de golf din Europa. Importanța turistică a turismului de golf a fost sesizată de unele țări europene (prezente la Helsinki cu standuri de țară), dar în ceea ce privește România, în lipsa unei politici coerente de incoming, „ne-am asumat noi acest pionerat”, declară reprezentanții Theodora Golf Club. De altfel, încă din primul an operațional Theodora Golf Club a înregistrat o serie de rezultate remarcabile (în 2018): Organizarea a peste 20 de turnee (800 ore de golf asistate de instructorii clubuluiș; Prezența importantă a jucătorilor de golf la fiecare turneu organizat (între 80 – 140 de jucători); Primii 100 membri ai clubului Theodora Golf Club care se bucură de acces premium la facilitățile oferite și, nu în ultimul rând, Un număr important de evenimente corporate organizate (peste 100 evenimente & teambuildinguri) și turiști care au accesat serviciile noastre.

Astfel, putem spune că Theodora Golf Club a câștigat încrederea golferilor, a companiilor și a tuturor oaspeților săi, devenind un nume de referință pe piața turistică prin calitatea premium a serviciilor oferite. Destinație de golf, vacanță family, business sau events – Theodora Golf Club își propune să atragă și în 2019 evenimente memorabile, inclusiv organizarea unui prim turneu PRO-AM la standarde internaționale (în perioada 17-20 iulie). Eforturile resortului românesc au fost recent apreciate pe plan extern – în februarie 2019 Theodora Golf Club fiind răsplătită cu titlul de Best Golf Hotel la International Hospitality Awards, fiind singurul hotel din țară premiat în competiția de la Kiev (Ucraina). Gala de decernare a premiilor s-a desfăşurat pe 24 februarie, iar anul acesta au participat hoteluri și resorturi din 21 de țări, printre care Polonia, Ungaria, Bulgaria, Moldova, Ucraina, Austria, Croația, Muntenegru, Cehia, Estonia, Albania, Macedoania, Grecia, Georgia, Lituania, Letonia, Bosnia și Herțegovina, Slovenia, Serbia și România. Conceptul acestei gale este de a alege cele mai bune hoteluri în funcție de performanțele pe care le-au avut, anul anterior. Theodora Golf Club a fost desemnat marele câștigător la categoria „Best Golf Hotel” și s-a aflat printre finaliști și la categoria „Best Sport Hotel”. Mai multe detalii aici (Theodora Golf Club).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here